Çocuk ve ergenlerle çalışırken her bireyin kendine özgü bir dünyası olduğuna inanıyorum. Bu nedenle süreci, güvene dayalı, anlayışlı ve yapılandırılmış bir yaklaşımla birlikte yürütüyorum.
Dikkat eksikliği, öğrenme güçlüğü ve sınav kaygısı başta olmak üzere, çocukların akademik ve duygusal gelişimini etkileyen alanlarda çalışıyorum. Moxo dikkat testi ve öğrenme değerlendirmeleri ile ihtiyaçları belirleyip, her danışan için özel bir destek planı oluşturuyorum.
LGS ve YKS hazırlık sürecinde yalnızca akademik değil; odaklanma, motivasyon ve kaygı yönetimi konularında da rehberlik sağlıyorum. Aynı zamanda öfke ve stresle baş etme becerilerinin gelişimini destekliyorum.
Süreci ebeveynlerle iş birliği içinde ilerleterek kalıcı ve sürdürülebilir bir gelişim hedefliyorum. Amacım, her çocuğun potansiyelini güvenle ortaya koyabildiği bir alan sunmaktır.
- Öğrenme Güçlüğü
Davranış Bozuklukları
Disleksi Müdahale Programı
Koçluk Hizmetleri
Psikolog Özge Serbest
Okuma Yazma Değerlendirme Bataryası (OYAB)
Online Hizmet
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Dakiklik
mi...e
Özge Hanım’la tanıştığımız günden beri, oğluma yaklaşımındaki sıcaklığı, şefkati ve özeni her seferinde hissediyoruz. Çocuk odaklı oyun terapisi sürecini büyük bir titizlikle yürütüyor; işine verdiği önem ve çocuklarla kurduğu güven dolu ilişki her halinden belli oluyor.
Oğlum normalde oldukça çekingen ve temkinli bir çocuk olmasına rağmen, artık “Özge ablama gidelim” diyerek terapiye kendi isteğiyle gitmek istiyor ve orada geçirdiği zamandan gerçekten keyif alıyor. Bir çocuğun kendini güvende hissedebilmesi ve terapi sürecini severek benimsemesi, bizim için başlı başına çok kıymetli.
Özge Hanım’ın aynı zamanda çok anaç, anlayışlı ve şefkatli bir yaklaşımı var.
Çocuğunun duygusal gelişimini desteklemek, kaygılarını anlamak ve ona güvenli bir alan sunmak isteyen ailelere gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim, işini gerçekten severek ve özenle yapan çok kıymetli bir uzman. Kendisine oğlumuzun hayatına kattığı güven memnunuz• Psikolog Özge Serbest • Çocuk ve Ergen Terapisi •
Güler yüzlü, çocuğa yaklaşımı güven veren bir destekçi.
• Psikolog Özge Serbest • Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite •
K
k.....
Özge hocamdan danışmanlık almaya başladığımdan beri hayatım değişti resmen. Mesleğini layıkıyla yapan çok sevecen güler yüzlü biri.
• Online Danışmanlık • Randevu •
b....y
Psikolog özge hanımın görüşme sürecindeki yaklaşımı çok olumluydu çok memnun kaldım
• Psikolog Özge Serbest • Öğrenci Koçluğu •
me...n
Kızım bağ kurma konusunda biraz dirençli olması sebebiyle tedirgindim. Özge hanım süreci harika yönetti ve hızlı bir şekilde bağ kurdu. Şimdi hevesle katılım sağlıyor.
• Psikolog Özge Serbest • Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası •
a....t
Özge Hanim işinde oldukça basarili.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Kendisi ile Dehb nedeniyle gorustum.Gorusme çok yol gösterici oldu.
• Psikolog Özge Serbest • ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi •
e....z
Oğlumun dikkat problemi için kendisine gidiyoruz.Özge hanim çok naif ve güler yüzlü bir insan. Çocuklarla iletişim çok güzel.Bir kaç seans olmasına rağmen oğlum dikkatini toplamaya başladı.
t.....
Oğlum için dikkat güçlendirme ve odaklanma seanslarına katıldık. Süreçten çok memnun kaldık. Özge Hanım çok ilgili ve sıcakkanlı. Oğlum Özge Hanımı çok sevdi. Herkese tavsiye ediyorum.
• Psikolog Özge Serbest • Attentioner Dikkat Geliştirme Programı •
Ş
ş.....
Özge hanım ile oğlumun Lgs yılında tanıştık çocuklara olan yaklaşımı ve bize verdiği destek çok kıymetliydi kendisi ile iyiki tanışmışız
• başka bir yer • Diğer •
be...s
Ben Özge Serbest’ten gerçekten çok memnun kaldım. LGS sürecinde benimle çok ilgilendi ve bu süreçte gerçekten çok yardımcı oldu. Sınav stresiyle başa çıkmamda, motivasyonumu artırmamda ve dikkatimi toplamamda büyük katkısı oldu. Konuşmaları çok anlaşılır, samimi ve güven verici; kendimi rahatça ifade edebildim ve her zaman dinlendiğimi hissettim. Dikkat testleri ve diğer değerlendirmeleri çok iyi, sonuçları da her zaman detaylı ve anlaşılır bir şekilde açıklıyor. Programını da çok iyi yapıyor; hangi adımda ne yapmam gerektiğini net bir şekilde planlıyor ve ilerlememi takip ediyor. Bunun yanında öğrenci koçluğu konusunda da gerçekten başarılı; hem akademik hem kişisel hedeflerimi belirlememde ve onlara ulaşmamda çok destek oldu. İşinde son derece profesyonel olmasının yanı sıra çok ilgili ve sıcak bir yaklaşımı var.Eğer gerçekten destek alıp kendinizi daha rahat ve güçlü hissetmek istiyorsanız, Özge Serbest’i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Psikolog Özge Serbest • Öğrenci Koçluğu •
Özge Serbest isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Serbest, Psikoloji, Çocuk Gelişimi. Size Özge Serbest tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Koçluk Hizmetleri, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Davranış Bozuklukları, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Öğrenci Koçluğu, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite.
Özge Serbest adresi nerede?Özge Serbest şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Yesevi Mahallesi Sanayi Caddesi Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Serbest isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özge Serbest uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özge Serbest isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Serbest, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özge Serbest hangi dilleri konuşuyor?Özge Serbest ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Serbest isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Serbest tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özge Serbest hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Özge Serbest hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özge Serbest hangi sigortaları kabul ediyor?Özge Serbest tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.