Dr. Öğr. Üyesi
Dermatoloji
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İstanbul 1 adres
- Lepra (hansen Hastalığı)
- Parry Romberg Sendromu
- Cilt Kanseri
- Deri enfeksiyon hastalıkları
- Alerjik Egzama
Botoks
Barış Mahallesi Belediye Caddesi No:30 Ginza Lavinya Park C Blk No: 173, İstanbul
Akne Skarı Tedavisi
Gençlik Aşısı
Gıdı Tedavisi
PRP Saç Tedavisi
Sadiye Keskin Muayenehanesi
Barış Mahallesi Belediye Caddesi No:30 Ginza Lavinya Park C Blk No: 173, Beylikdüzü, İstanbul 34520
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Dakiklik
Z
ze...i
Sıcak, samimi ve güven veren bir doktor. Yaptırdığım işlemlerden ve süreçten memnun kaldım.
• Sadiye Keskin Muayenehanesi • Botox Uygulaması •
hü...
Mükemmel ilgi. Detaylara ve tedavi yöntemlerine gösterilen özen
• Sadiye Keskin Muayenehanesi • Diğer •
gü...e
sadiye hocam çok tatlı ve ilgiliydi aynı şekilde hemşiresi de öyle yapılacak işlemle alakalı bilgilendirmeyi her ikisi de yaptı ve beni çok rahatlattı çok memnunum iyiki araştırıp bulmuşum
• Sadiye Keskin Muayenehanesi • Diğer •
em...n
Ailemizin doktoru 15 yıldır memnunuz mükemmel insan
• Sadiye Keskin Muayenehanesi • Ben Alma •
h....ö
Tavsiye üzerine kızımı Sadiye hanıma getirdim sivilce problemlerinden dolayı 2 ay içerisinde gözle görülür derecede iyileşme başladı çok memnunuz kızıma yaklaşımı,diyaloğu, ilgisi,alakasından çok memnunuz
• Sadiye Keskin Muayenehanesi • Akne Skarı Tedavisi •
se...)
Hızlı etki, doğru tedavi yöntemi ile çözüm bulması ve güleryüzü ile Sadiye Hanım şansım diyebilirim.
b....a
Botox ve gençlik asısı için Sadiye hocama geldim. Her zamanki gibi memnun ayrıldım.
• Sadiye Keskin Muayenehanesi • Botoks •
P
p....t
Dünya tatlısı biri,yaklaşımından ilgisinden çok memnun kaldım!
sa...a
Hekim Hanım çok naif, bilgili, ilgi alaka hassasiyet konusunda çok özenli. Gözü kapalı güvenebileceğimiz başarılı bir hekim detaylı açıklamaları ve bilgisiyle güvende ve rahat hissettiriyor. İyi ki yolum kesişmiş Sadiye Hocamla iyi ki süreçte beraberiz
m....t
İlk defa yorum yazıcam ve çok içimden gelerek yazıyorum çok lekem ve aktif sivilcem vardı 10. Gündeyim hiçbir kusurum yok ve bu çok kısa bir süre
• Sadiye Keskin Muayenehanesi • Normal Randevu •
Sadiye Keskin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sadiye Keskin, Dermatoloji. Size Sadiye Keskin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Botoks, Allerjik Deri Testleri, Cilt Yenileme, Deri Biyopsisi, PRP Saç Tedavisi, Botox Uygulaması, Altın İğne Fraksiyonel Radyofrekans, Gıdı Tedavisi, Ben Alma.
Sadiye Keskin adresi nerede?Sadiye Keskin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış Mahallesi Belediye Caddesi No:30 Ginza Lavinya Park C Blk No: 173 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sadiye Keskin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sadiye Keskin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sadiye Keskin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sadiye Keskin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sadiye Keskin hangi dilleri konuşuyor?Sadiye Keskin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sadiye Keskin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sadiye Keskin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sadiye Keskin hakkında ne düşünüyor?Toplam 262 hasta / danışan, Sadiye Keskin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.