Ücret öğren

Merhaba ben Saliha Karagöz Eren;  Genel Cerrahi alanında hizmet vermekteyim. Hastalarımı Memorial Kayseri Hastanesinde görmekteyim.

Yetişkin

Genel Cerrahi Randevusu

Örnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13 38010, Kocasinan

Örnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13 38010, Kocasinan

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • C

ca...t

Meme Ca tanısı konmuş ne yapacağını bilmeyen bir hasta iken sevgili doktorum Saliha Hanım ile yollarımız 2024 yılında kesişti. Beni o kadar güzel bir şekilde yönlendirdi ki hastalığın tedavi sürecini, kullanılan yöntemleri, ameliyatı hepsini detaylı anlattı. Ben onun karşısında kanser tanısı almış olmamın üzüntüsü ile ağlarken engin bilgisi ile doktorum beni cesaretlendirdi. Bana ömrüm boyunca unutmayacağım çok güzel şeyler anlattı. Kanserin zor bir yolculuk olduğunu anladıktan sonra kendimi tamamen onun şifalı ellerine emanet ettim. Kemoterapi bittikten sonra ameliyatımı yaptı. Ameliyat konusunda kendisine yapılan bütün övgülerin kat ve kat üzerinde olduğunu burdan bekletmek isterim. Meme cerrahisi bugün Kayseri’de bu kadar gelişmiş ise bu konuda Saliha Hanım’ın etkisi yadsınamaz bir gerçektir. Şuanda meme kanserini atlatmış sağlıklı bir birey olarak hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum. Bana ikinci bir hayat şansı daha veren doktoruma gönül rahatlığı ile güvenebilirsiniz.

se...

09.07.2026 da anal fissur ameliyati oldum ne ağrım oldu ne de bir sıkıntım doktorum samimi içten işinin ehli birisi o olmasa hala acı çekiyordum..ilgisi alakası hastaya güven vermesi çok güzeldi kesinlikle herkese tavsiye ederim hiç düşünmeden hocama gidebilirler aynı şekilde hemsileri de çok ilgililer ayaklarına taş değmesin...

es...

2 Temmuz 2026 tarihinde Saliha hocama ameliyat oldum. Kendisine sonsuz minnettarım. Meme ca ile operasyon geçirdim. Ameliyat olmak isteyen varsa gözü kapalı düşünebilir. Saliha hocam güler yüzü, tecrübesi ve insanlığı ile muhteşem bir dr.Bu süreçte bana gösterdiği şefkati hic unutmayacağım. ALLAH razı olsun.

me....

25 yaşında bir anne adayıyım 5aylık ilk gebeliğimde sol mememdeki kitlenin büyümesi şikayetiyle 2 ay boyunca doktor doktor gezdik en sonunda Saliha hocayı bulduk, Allah karşımıza çıkardı… Bana tanıyı koyan, karşımıza geçip bize tek tek anlatarak yol gösteren, biyopsi yaptırıp kitlenin alınması için süreci elinden geldiği kadar hızlı ve titiz bir şekilde takip eden tek doktor. Hayatımda ilk defa bir ameliyat geçirdim ve hamileliğime denk geldi ama bu zor süreci Saliha hocadan başka kimse yönetemezdi. Ameliyatımın öncesinde ve sonrasında bebeğimin kalp atışını dinledi her zaman sadece beni değil bebeğimi de gözlemledi. Göğsümden 18cm büyüklüğünde bir kitle çıkardı ve beni psikolojik yönden hep rahatlattı. Oğluma gözüm kapalı bir şekilde EREN ismini vereceğim bana umut oldu. Allah Saliha hocadan razı olsun her zaman kendi gibi güler yüzlü ve iyi insanlarla karşılaştırsın. Hayatım boyunca karşılaştığım en ilgili en şefkatli ve en iyi doktor.

• R

ra...n

Benim pamuk kalplim melek doktorum. Benim gbi meme kanseri olan bir hastaya tekrardan yaşama şansı verdi ne kadar etsem az kalır. Başka hiçbir doktor bakmadan Saliha hocama gidin . O şifalı eller ömür boyu benim duacım olacak. Nazar değmesin maşallah her zaman başarılarınız daim olsun. İyikiiiii yanında ki hemşire hanım ve tüm çalışanlarınada ederim.

• R

ra...l

Kıymetli Saliha Hocam Kayseri’de sizin gibi bir profesyonel doktor olduğu için çok şanslıyız.Operasyonumda ve sonrasında sayenizde en konforlu şekilde geçirdim. Değerli bilgileri, tecrübesi ve güler yüzünüz ile muhteşem bir insansınız. Sizi çok seviyorum.

mü...n

Yaklaşık 1.5 yıl önce Meme CA tanısı konuldu ve bu süreçte Saliha hocamla tanıştım.Ameliyatımı bizzat kendisi ivedilikle yaptı. Ameliyat öncesi ve sonrası beni yakından takip etti.Ameliyatım oldukça başarılı geçti.Tedavim hala devam ediyor ve Saliha hocam hala benle çok ilgili, güler yüzü ve desteği bu süreçte bana çok katkı sağladı. Moral ve motivasyon her zaman yanımda oldu.Benim gibi Meme CA olanlara hocamı şiddetle tavsiye ediyorum.Saliha hocamı iyi ki tanımışı, iyi ki var. Koca yürekli DOKTORUM. Sizi çok seviyorum.

• Memorial Kayseri Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu  •

Anneme geçtiğimiz yıl meme ca teşhisi kondu. Çevre illerden birkaç doktora göründü. Açıkçası hiçbiri tam anlamıyla güven vermedi. Araştırmalarım sonucunda Saliha hocamın bir videosunu izledim. Memenin kadın için öneminden bahsediyordu. Olabildiğince meme koruyucu cerrahi tercih ettiğinden bahsetti. Bu konuşmasından etkilendim. Bu yaklaşımından dolayı Saliha hocayı tercih ettim. Allah karşımıza iyi ki çıkarmış. Annem Saliha hocayı tanıdıktan sonra doktorumu buldum dedi. Saliha hocam hastalarına karşı bütüncül yaklaşım izleyen bir doktor. Annemi psikolojik olarak rahatladı. Morali Saliha hocam sayesinde yükseldi. İki kez ameliyat geçirdi. İkisinde de gözü kapalı güvenerek girdi. Önce Allah'a sonra Saliha hocama inancımız tamdı. Şu an halen Saliha hocamla iletişim halindeyiz. Çok ılımlı şefkatli sevgi dolu bir insan. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Kıymetli doktorumuzdan Allah razı olsun

• L

l.....

Saliha hocamı anlatmaya kelimeler yetmez. Önce Allah'a sonra ona guvendım ikinci hayatımı bana verdı 2019 yılında meme ca sürecinde destekçim oldu. Üç ameliyatımda memnunum gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.Bütün mlhastalarına aynı ilgi aynı aynı sevgıyle yaklaşan psıkolojik destek bıle veren bır doktor Allahım yolunu açık etsın

• Memorial Kayseri Hastanesi Diğer  •

• C

c.....

27 yaşında Papiller Tiroid Karsinom tanısı aldıktan sonra doktor doktor gezdim. Allah karşıma Saliha hocayı çıkardı. Alanında uzman olduğunu iddia eden tüm doktorlar kalıcı ses kaybı yaşama riskinden dolayı ameliyatı yapmak istemezken Saliha hocam sonuç kağıdıma baktı beni karşısına oturtup hastalığı açıkladı ve ameliyatı ne zaman yapalım dedi. Anlayışlı yapısı, izahı ve kendinden emin duruşu ile başka bir doktor ihtimalini düşünmedim bile. Allah ömrüne bereket versin. Tertemiz bir operasyon sonrasında rahatlıkla sorularımı sormam için numarasını da verdi. Hakkı ödenmez. Kendisiyle bu vesileyle tanışmama ve tedavim bitmiş olmasına rağmen hala irtibattayız. Bilgi+cesaret+insanlık=Saliha Karagöz Eren

• başka bir yer Diğer  •