0850 333 0388 Ücret öğren

1989'da Mersin'de doğdum. 2013'te Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdim, ardından Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi uzmanlık eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2019 yılında tamamladım. Aynı hastanede mecburi hizmetimi tamamladıktan sonra bir süre Gaziantep'te devlet hastanesinde, bir süre de İstanbul İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Liv Bahçeşehir Hastanesi'nde Dr. Öğretim Üyesi olarak çalıştım. 2021 yılında Avrupa ve Türkiye KBB yeterlik sınavlarının yazılı ve sözlü sınavlarını geçerek yeterlik belgemi aldım. Kasım-2025'ten itibaren Özel Mersin Akademi Hastanesi'nde hastalarımı kabul etmekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Tuğçe Pütürgeli Özer
Özel Mersin Akademi Hastanesi

140 Sokak No:105, Barbaros Blv. Menteş, Yenişehir, Mersin 33150

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• Allianz Sigorta
  • Demir Hayat Sigorta A.Ş.
  • Garanti BBVA Sigorta
  • Eureko Sigorta
  • Axa Sigorta
+57 daha fazla

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • K

kk...ö

Kulak kristalleri ile ilgili problem nedeni ile muayene oldum ,yapılan manevra uygulamasının çok faydasını gördüm. Hocamızın gösterdiği ilgi ve alakadan çok memnun oldum.kendimi çok daha iyi hissediyorum.

Op. Dr. Tuğçe Pütürgeli Özer

Nazik değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Sağlığınıza kavuşmanıza sevindim, geçmiş olsun dileklerimle sağlıklı günler dilerim.

Uzun zamandır diş sıkma sorunu yaşıyordum. Tuğçe hanım masseter botoks yaptı. Diş sıkmadan kaynaklı diş ağrım, çene ağrım kalmadı, çok ilgiliydi.

• Özel Mersin Akademi Hastanesi Botoks  •

Op. Dr. Tuğçe Pütürgeli Özer

Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Güveniniz için memnuniyet duydum. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

• I

i̇....

Kulak çınlaması şikayetim nedeniyle Tuğçe hanıma muayene oldum. Son derece ilgili, güler yüzlü ve anlayışlı bir doktor. Hastalığım ve bundan sonraki süreçle ilgili tüm detayları sabırla ve anlaşılır bir şekilde anlattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Op. Dr. Tuğçe Pütürgeli Özer

Teşekkür ederim, güzel geri bildiriminiz ve nazik sözleriniz beni çok mutlu etti. Memnuniyetiniz benim için çok kıymetli. Sağlıklı ve güzel günler dilerim.

• D

d....g

r:

“Botoks uygulaması için gittim ve doktorumdan gerçekten çok memnun kaldım. İşlem öncesinde tüm detayları açıklaması ve ne yapılacağını anlatması beni çok rahatlattı. İşlem oldukça rahat geçti, sonuçtan da çok memnun kaldım. İlgisi, güler yüzü ve profesyonelliği için minnettarım .Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.”

Op. Dr. Tuğçe Pütürgeli Özer

Değerli yorumunuz ve güzel geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Memnuniyetiniz benim için çok kıymetli. Sağlıklı ve güzel günler dilerim.

• R

r ...n

Güler yüzlü ve ilgili bir doktordu , fazlasıyla ilgilenip açıklama yaptı .

Op. Dr. Tuğçe Pütürgeli Özer

Nazik yorumunuz için teşekkürler. Sağlıklı günler dilerim.

• Y

yk...

Tuğçe Hocam hem insan hem de hekim olarak çok güvendiğim birisi. botoks uygulamamı yaptırdım. kendisi de beni bilgilendirdi ve önerileri doğrultusunda yaptığımız işlemden çok memnun kaldım. çok doğal bir botoks uygulaması oldu ve etkisini belirgin hissettim. yine vakti gelince tabiki ona gideceğim.

• Özel Mersin Akademi Hastanesi Botoks Enjeksiyonu  •

Op. Dr. Tuğçe Pütürgeli Özer

Nazik yorumunuz ve güveniniz için çok teşekkür ederim. Sonuçtan memnun kalmanıza çok sevindim. Sağlıklı günler dilerim!

• I

i̇....

Ameliyat öncesinde burnumda kemik eğriliği ve burun ucunda yeterli kıkırdak yapısı olmadığını bilmiyordum. Açıkçası nefes almakta zorlandığımı bile fark etmiyordum. Ameliyattan sonra nefes almanın ne kadar önemli olduğunu ve aslında ne kadar rahat nefes alınabileceğini fark ettim. Benim öncelikli beklentim dış görünüşümle ilgiliydi fakat doktorum hem estetik hem de fonksiyonel açıdan her detayı büyük bir titizlikle ele aldı. Burun ucundaki kıkırdak yapısından burun şekline ve nefes almama kadar her şeyi çok büyük bir emek ve özenle tamamladı. Sonuçtan gerçekten çok memnunum. Hem yüzümle çok uyumlu hem de istediğim görüntüye sahip bir sonuç ortaya çıktı. İşine olan özeni, titizliği ve emeği gerçekten her aşamada fark ediliyor.

• Özel Mersin Akademi Hastanesi Burun Estetiği  •

Op. Dr. Tuğçe Pütürgeli Özer

Güzel sözleriniz ve güveniniz için çok teşekkür ederim. Sağlığınız ve mutluluğunuz adına en doğru dokunuşları yapabilmiş olmak benim için en büyük motivasyon. Sağlıklı ve keyifli günler dilerim.

si...

Çok başarılı ve işinde çok iyi bir doktor botox işlemimi gerçekleştirdi çok memnunum

• Özel Mersin Akademi Hastanesi Botoks  •

Op. Dr. Tuğçe Pütürgeli Özer

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Memnuniyetinizi duymak beni çok mutlu etti, sağlıklı günler dilerim.

Tuğçe hanımla botox uygulamasıyla tanıştık arkadasımın tavsiyesi üzerine sıcak kanlı ve güler yüzüyle karşıladı yaptıgı botox uygulamasından gayet memnunum gönül rahatlıgıyla tercih edebilirisniz

• Özel Mersin Akademi Hastanesi Botoks Enjeksiyonu  •

Op. Dr. Tuğçe Pütürgeli Özer

Değerli yorumunuz ve güveniniz için çok teşekkür ederim. Memnun kalmanıza çok sevindim. Sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim.

s....

Tuğçe hocama tavsiye üzeriyle gittiğim ve harika dokunuşlarıyla yaptığı dudak dolgusundan inanılmaz memnun kaldım kullandığı ürün ve profesyonel tutumları sayesinde herkese tavsiye ederim

Op. Dr. Tuğçe Pütürgeli Özer

Kıymetli değerlendirmeniz için teşekkür ederim. Güveniniz ve memnuniyetiniz benim için büyük motivasyon. Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle.