1983 yılında Erzurum'un Pasinler ilçesine bağlı Yukarı Çakmak köyünde doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Pasiler'de lise ve üniversite eğitimimi Erzurum'da tamamladım. 2007 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalında başladığım ihtisasımı 2012 yılında tamamlayarak Uzman Doktor unvanını aldım. 2012 ile 2014 yılları arasında Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesinde mecburi hizmetimi tamamladım. Burada çocuk cerrahisi alanında yaptığım ameliyatlar ile birçok gazete haberine konu oldum. 2014 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesine Yardımcı Doçent olarak atandım. 2017 yılında buradaki görevimden ayrılarak Özel Bursa VM Medical Park Hastanesinde 2019 yılına kadar çalıştım. 2019-2021 yılları arasında Özel Bursa Yıldırım Hastanesinde çalıştım. 2021 yılından beri kendi kliniğimde çalışmaktayım.
Yenidoğan Cerrahisi, Çocuk Ürolojisi, Laparaskopik ve Endoskopik Cerrahi, Genel Çocuk Cerrahisi alanında yaptığım birçok ameliyat ve çalışma mevcuttur.

Çocuk

Çocuk Cerrahisi Randevusu

Röportaj

Ünal Adıgüzel
Dr. Öğr. Üyesi Ünal Adıgüzel Muaynehanesi

Konak Mahallesi 1. Badem Sokak Lotus Ofis B Blok Kat:3 Numara:37, Nilüfer, Bursa 16270

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • D

d....y

Sünnet için randevu aldık çok hem çalışanlar hemde Ünal bey çok ilgiliydi. Sürecimiz güzel geçiyor

• M

Çok güzel ilgilendiler herkeze tavsiye ederim çocugumuz hiç bişey hissetmeden iş bitti

• Dr. Öğr. Üyesi Ünal Adıgüzel Muaynehanesi Çocuk Cerrahisi Randevusu  •

Baştan sona tek kelime ile kusursuz. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. İlgi alaka anlayış üst seviye.

ar...k

Oğlum doktordan çok korkuyordu daha önce hastaneye gitmiş ve orayı başımıza yıkmış birisi olarak Ünal beyi tercih ettik

• Dr. Öğr. Üyesi Ünal Adıgüzel Muaynehanesi Sünnet Öncesi Muayene  •

as...ı

Oğlum Ertuğrul hiç anlamadan sünnet oldu elleri hızlı ve profesyonel bi ekip var Ünal bey ve ekibine profesyonel yaklaşımların dolayı tebrik ederiz bu güzel günümüzde en iyi şartları sundukları için herkese de tavsiye ederiz.

• Dr. Öğr. Üyesi Ünal Adıgüzel Muaynehanesi Çocuk Cerrahisi Randevusu  •

• B

ba...r

Doktor Ünal ADIGÜZEL ailesine ilgilerinden hoşgörülerinden ve anlayışlarından son derece memnun kaldık emeğini sonuna kadar hakeden güzel kalpli doktor iyiki siz

me...

Kızımın sağlık problemi için daha önce iki defa yaptırdığımız işlemi gerek yok diyerek,detaylı açıklamalar yaparak yapmadı. İçimizi rahatlattı. Keşke daha önce karsilassaydik. Ünal bey ve çalışma arkadaşları güler yüzlü çok ilgili. Çok memnun kaldık.

m....k

Oğlumuzun sünneti Ünal Adıgüzel tarafından yapıldı. Muayeneden itibaren tüm süreç ayrıntılı şekilde anlatıldı. İşlem planlı ve düzenli ilerledi. Sünnet sonrası bakım konusunda da gerekli bilgilendirme yapıldı. İletişimi güçlü ve açıklayıcı yaklaşımıyla güven veren bir hekim.

sa...n

Ünal hocam çok ilgiliydiler cok güzel sorunsuz geçti herkez guler yuzlu

• Dr. Öğr. Üyesi Ünal Adıgüzel Muaynehanesi Sünnet Öncesi Muayene  •

• Z

ze...

Doktor bey ve ekibi çok profesyonel, Ali asafin sünneti ve dil bağı için tercih ettim herkese öneriyorum gemlikte geldik iyiki gelmisiz