Psikoloji, Kadiköy, Kadıköy
Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi
Psikoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaFeneryolu, Bağdat Caddesi No:63, Kadıköy • Harita
Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi
Erenköy Mahallesi, Ethem Efendi Cd. No:74, İstanbul • Harita
Benlik Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi
Atatürk Caddesi Dilkum Sitesi 6. Blok Kozyatağı, Kadıköy • Harita
Yusuf Kaya Muayenehanesi
Göztepe Mahallesi Cevat Memduh Altar Sokak No:3/4 Esen Apartmanı, Kadıköy • Harita
Gölge Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Osmanağa Mahallesi Prof. Dr. Vehbi Sarıdal Sokak No: 23/1, İstanbul • Harita
Psk. Fatma Tosun
Bağdat Caddesi Hamiyet Yüceses Sokak Köşk Apt. No:24/11 Şaşkınbakkal, İstanbul • Harita
Berna Görgülü Çelik Muayenehanesi
Bağdat Caddesi, İstanbul • Harita
Uzm. Kl. Psk. Sevilay Gül
Acıbadem Dr. Şinasi Can (Kadıköy) Hastanesi
Psikoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaAcıbadem Cad.Tekin Sok.No:8, Kadıköy • Harita
Acıbadem Dr. Şinasi Can (Kadıköy) Hastanesi
İstanbul Erenköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Psikoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikiyatri · Daha fazlaSinan Ercan Cad.No:29 Kazasker, İstanbul • Harita
İstanbul Erenköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi
Psikoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaCaddebostan, Bağdat Caddesi No:314 D:2, Kadıköy/İstanbul, İstanbul • Harita
Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi
Göztepe Mahallesi Yeşil Bahar Sokak Kalyon Apartmanı No:8/3, İstanbul • Harita
Özel Çocuk Danışmanlık Merkezi
Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi No:254/17 Acar Apartmanı, Kadıköy • Harita
Çadem Psikoloji Merkezi Bağdat Caddesi
Fenerbahçe Mahallesi Bağdat Caddesi No:216A/23 İrfan Bey Apartmanı, Kadıköy • Harita
Evlilik Enstitüsü
Fenerbahçe Mahallesi Bagdat Cad. Şanlık Apt. No:220 K:1 D:4, İstanbul • Harita
Filika Psikolojik Danışmanlık
Dr. Faruk Ayanoğlu Caddesi Yeni Defne Apt. No:26/2, Kadıköy • Harita
Doku Bireysel ve Kurumsal Danışmanlık Merkezi
Prenses Palas Apt. No:106 D:2 Fenerbahçe, Kadıköy • Harita
Nisan Psikolojik Danışma Merkezi
Erenköy Mahallesi Nurettin Ali Berkol Sokak No:41 Kat:1 D:1 Suadiye Kadıköy, Kadıköy • Harita
İnVivo Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
Şemsettin Günaltay Cad. Çamlı Apt. No:101 K:1 D:3 Suadiye, Kadıköy • Harita