Uzm. Dt. Rauf Hacıbeyov  Endodonti Uzmanı (Kanal Tedavisi Uzmanı), Azerbaycan’ın Guba şehrinde doğan Uzm. Dt. Rauf Hacıbeyov, ilk ve orta öğrenimini Zaur Ceferov adına 3 numaralı Rus okulunda tamamlamıştır. 2016 yılında Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur.

2016-2018 yılları arasında Azerbaycan’da özel sektörde görev yapmıştır. 2018-2019 yıllarında Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda, 2019-2023 yılları arasında ise aynı fakültenin Endodonti Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.

Mesleki ilgi alanları arasında kanal tedavileri, estetik dolgular, bonding uygulamaları ve lazerle beyazlatma yer almaktadır. Boş zamanlarında sporla ilgilenmekte olup, geçmişte milli düzeyde güreşle uğraşmıştır.

Uzm. Dt. Rauf Hacıbeyov, mesleki çalışmalarına Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bünyesinde devam etmektedir.

Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:46/B Nazer Inn İş Merkezi, Kocaeli 41050

Diş Hekimi Randevusu

Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Kanal tedavisi için başvurdum. İşlemim çok güzel geçti. Normalde kanal tedavilerinde ağrı olur, ama Rauf Bey yaptıktan sonra hiç ağrı olmadı. Gerçekten çok güler yüzlü, çok çok memnunum kendisinden. Çalışanları da iyi. Yüz üzerinden yüz puan veriyorum. Çok büyük diş fobim vardı, Rauf Bey sayesinde fobimi yendim.

•  •

İlk muayeneden itibaren her aşamayı detaylı şekilde anlattı, bu da sürece güvenle ilerlememi sağladı. Tedavi boyunca hiçbir ağrı veya rahatsızlık yaşamadım, oldukça konforlu geçti. Hem titiz çalışması hem de hasta yaklaşımıyla kesinlikle alanında çok başarılı bir hekim.
    Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Kök Kanal Tedavisi Tekrarı (Retreatment)  •

• G

Kanal tedavisi için tavsiye üzerine başvurdum. Tedavim iyi geçiyor. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Rauf Bey için tüm görüşlerim güzel. İlgili ve alakalı bir uzman, memnunum kendisinden.

•  •

Dt. Rauf Hacıbeyoğlu doktoruma bir öneri ile başvurdum. Kanal tedavisi ihtiyacım vardı. Çok memnun kaldım. Gerek işi bilmesi gerek tedavi süreci için takvim oluşturması çok iyiydi. İşi iyi bilmesi süreci kolaylaştırdı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

•  •

Dt. Rauf Hacıbeyoğlu doktorumuza bir öneri ile başvurdum. Kanal tedavisi ihtiyacım vardı. Çok memnun kaldım. Gerek işi bilmesi gerek tedavi süreci için takvim oluşturması çok iyiydi. İşi iyi bilmesi süreci kolaylaştırdı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.