Uzm. Dt. Rauf Hacıbeyov Endodonti Uzmanı (Kanal Tedavisi Uzmanı), Azerbaycan’ın Guba şehrinde doğan Uzm. Dt. Rauf Hacıbeyov, ilk ve orta öğrenimini Zaur Ceferov adına 3 numaralı Rus okulunda tamamlamıştır. 2016 yılında Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur.
2016-2018 yılları arasında Azerbaycan’da özel sektörde görev yapmıştır. 2018-2019 yıllarında Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda, 2019-2023 yılları arasında ise aynı fakültenin Endodonti Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.
Mesleki ilgi alanları arasında kanal tedavileri, estetik dolgular, bonding uygulamaları ve lazerle beyazlatma yer almaktadır. Boş zamanlarında sporla ilgilenmekte olup, geçmişte milli düzeyde güreşle uğraşmıştır.
Uzm. Dt. Rauf Hacıbeyov, mesleki çalışmalarına Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bünyesinde devam etmektedir.
- Diş Gıcırdatma
- Diş Çürükleri
- Diş Eti Kanaması
- Diş Ağrısı
- Diş Çapraşıklığı
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Gülüş Tasarımı
Kapalı Kök Debridmanı
Kontrol Randevusu
Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kök Kanal Tedavisi Tekrarı (Retreatment)
Lezyonlu Kök Kanal Tedavisi
Lokal Anestezi
X-Ray
Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:46/B Nazer Inn İş Merkezi, Kocaeli 41050
m...
Doktorumuz Rauf Hacıbeyoğlu’na kanal tedavi ve dolgu işlemi için arkadaş tavsiyesi ile başvurduk. Randevu ve tedavi sürecimizde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Randevularımın kendi vardiya sistemime göre onaylanması, doktorumuzun naif, anlayışlı ve işinde gayet başarılı olması sürecimizi ağrısız, sorunsuz ve kolaylıkla tamamlamamızı sağladı. Rauf Hoca’yı ve uzman diş ekibini gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
Ö
ö....u
İnternetten araştırıp buldum, kanal tedavisi için başvurdum. Sürecim iyi geçti. 3-4 seans sürdü; şu an için memnunum. Birçok doktor kanal tedavisine yanaşmadı; çekim yapalım dedi. Rauf Bey ise deneyelim dedi. Başarılı bir işlem gerçekleştirdi; dişimi kaybetmedim. Rauf Bey işinde uzman. Olabildiğince dişimi kurtarmak adına imkanlar neyse onu uyguluyor.
s....y
Memnun kaldım. Başarılı bir operasyon geçirdim. Kanal tedavisi yaptırdım. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Rauf Bey kibar, nazik, işine hakim ve başarılı bir uzman.
e....)
Annem için başvurduk. Kanal tedavisi yapıldı. Uzmanımızdan aşırı memnunuz. Çok iyi birisi. Çok fazla uzman ve klinik olmasına rağmen bu kurumu tercih ediyoruz. Gördüğümüz hizmet güzel. Herhangi bir sorun yaşamadık. Rauf Bey kendisini geliştirmiş bir uzman. Diyaloğu hizmeti güzel. Beklentilerimizin karşılığını fazlasıyla aldık.
s....̇
Çürüğüm vardı, dolgu işlemini yaptı. Süreç iyi geçti; çok uzun sürmedi, hemen halletti. İşlem öncesinde bilgilendirmelerde bulundu. İyi bir uzmandan memnun kaldım; sıkıntım yok.
m...
Kırılan dişimi çekilmekten kurtaran sabrı ve yönlendirmeleri için Rauf Hoca'dan çok memnun kaldım. Kırılan dişin temizliği yapıldı, daha sonra geçici dolgu yapıldı. Gerçek dolgu yapıldıktan sonra güçlendirme yapıldı. Toplamda 4 seans yapıldı: ilk seans temizlik, ikinci seans geçici dolgu, üçüncü seans diş dolgusu ve son seans güçlendirme uygulandı. Rauf Hocamı tavsiye ederim.
s...
Eşimin diş problemleri nedeniyle gitmiştik. İki tane kanal tedavisi ve iki dolgu uygulandı. Dt. Rauf Hacıbeyoğlu hocamızın ve yardımcı sağlık personelimizin ilgi ve alakalarından duyduğumuz memnuniyeti, diş problemi olan tüm arkadaşlarımıza gönül rahatlığıyla tavsiye ettik.
e...
Kanal tedavim için Rauf Bey'e yönlendirildim. Tedavimden memnunum; çok özenli ve ilgili bir hekim tavsiye ediyorum.
Z
z...
Daha önce geldiğim bir hastaneydi; diş ağrısıyla başvurdum. Ön muayenede kanalını kurtarmaya çalışacağını söyledi; kanal tedavisine başladı. Çok güzel bir tedavi geçirdim; çok titizlikle özenle çalıştı. Daha önce birçok diş hastanesinde diş tedavisi gördüm, ama ilk defa Rauf Bey kadar titiz çalışan bir diş hekimiyle karşılaştım. Tabii ki çevreme tavsiye ederim. Hiçbir sorun yaşamadan tedavimi bitirdim.
T
t....a
Kanal tedavisi için başvurdum. İki seansta işlemlerimi bitirdi. Çok özverili bir uzman; çok uğraştı, ben memnun kaldım. İncelikle işini yapıyor. Benim işlemim çok uzun sürdü; çok sabırla çalıştı, takdir ettim kendisini.
Rauf Hacıbeyoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rauf Hacıbeyoğlu, Diş Hekimi. Size Rauf Hacıbeyoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Kontrol Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi.
Rauf Hacıbeyoğlu adresi nerede?Rauf Hacıbeyoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:46/B Nazer Inn İş Merkezi Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rauf Hacıbeyoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rauf Hacıbeyoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rauf Hacıbeyoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rauf Hacıbeyoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Rauf Hacıbeyoğlu hangi dilleri konuşuyor?Rauf Hacıbeyoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rauf Hacıbeyoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rauf Hacıbeyoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rauf Hacıbeyoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Rauf Hacıbeyoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.