- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Görüşler
as...n
Merhaba, harika bir şekilde motive ederek bana göre verdiği listeleri uyguluyoruz. Bu süreçten çok memnunum.
• Diyetisyen Reyhan Berber • Kilo Verme Diyetleri •
g...
Sevgili Reyhan Hocam'la bir yılı aşkındır çalışıyoruz. 101 kilo ile başladım, kilo verme serüvenim önümde; şu an 56 kilolardayım ve artık koruma sürecine geçtik. Bir yıl içinde beslenme konusunda bana çok iyi rehberlik etti. Hiç aç kalmadım, sağlıklı, sürdürülebilir beslenmeyi hayatıma dahil ederek çok sağlıklı bir şekilde kilo kaybettim. Şu anda da kendimi mutlu ve oldukça enerjik hissediyorum. Beslenme ile ilgili sorunu olan ya da kilo problemi olan arkadaşlarıma da kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ç
ça...a
Reyhan hocayla daha öncesinden tanışıyordum o zaman da kilo vermek için kendisine başvurdum ama kısa bi süre devam edebildim ama o kısa sürede bile bana çok güzel sonuçlar aldırdı şimdi tekrardan bi başlangıç yaptım işinde gerçekten çok duyarlı ve özverili çalıştığını bildiğim için Reyhan hocayı tercih ettim . Reyhan hoca sayesinde istediğim ve olmam gereken kiloma hedefime az kaldı . Evet dışarıdan bu hale nasıl geldiğimi soran herkese Reyhan hocamı gönül rahatlığıyla öneriyorum .
• Diyetisyen Reyhan Berber • Diyetisyen Randevusu •
Ç
ç...
Reyhan hocayla daha öncesinden tanışıyordum, o zaman da kilo vermek için kendisine başvurdum ama kısa bir süre devam edebildim. Ama o kısa sürede bile bana çok güzel sonuçlar aldırdı. Şimdi tekrardan bir başlangıç yaptım. İşinde gerçekten çok duyarlı ve özverili çalıştığını bildiğim için Reyhan hocayı tercih ettim. Reyhan hoca sayesinde istediğim ve olmam gereken kiloma, hedefime az kaldı. Evet, dışarıdan bu hâle nasıl geldiğimi soran herkese Reyhan hocamı gönül rahatlığıyla öneriyorum.
h...
Reyhan Hanım’a kilo vermek için başvurdum. Kişiliği ve başarıları çok güzel, seanslarını çok güzel takip ediyor. Reyhan Hanım’dan çok memnunum ve çevremdeki insanlara tavsiye ediyorum
h...
Reyhan Hanım’ın ofisi büyük beden mağazasıyla karşılıklı, tesadüf oldu ve gittim. Daha önce kilomun yaşımla ilgili olduğunu ve böyle devam edeceğini söylemişlerdi. Ancak Reyhan Hanım’la başladık; ilk hafta bir kilo verdim, azim ve hırs ile devam etmem gerekli dedim ve iki ayda yedi kilo verdim. Bu arada yaşım altmış altı, pes etmedim ve devam ettim. Kendisini bölümünde başarılı bir uzman. Bu benim beşinci diyetisyenim ve çok memnunum; güler yüzlü, bazen hafta boş geçiyor ama devam, pes etmek yok. Kendisini tavsiye ediyorum.
n...
Reyhan Hanım’a arkadaşımın tavsiyesi ve memnuniyeti üzerine gittim. Reyhan hocamız ile birlikte yaklaşık 5-6 ay süren bir diyet programı süreci yürüttük. Aç kalmadan ve kas kaybı yaşamadan süreci yürütmek benim için en kıymetli nokta oldu. Süreç boyunca 6 kg vererek ideal kiloma ulaştım. Kendisinin güler yüzlü olması ve bu süreçte danışanlarını motive etmesi memnuniyet vericiydi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Reyhan Hanım muhteşem güzel bir diyetisyen. Kendisi yaptığım bütün diyetleri bana unutturdu ve ben anlamadan kilo vermemi sağladı. Reyhan Hanım'ı herkese tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığıyla gitsinler. Kendisiyle tesadüf eseri tanıştık. Kuaför salonundayken yapar mıyım olur mu diye düşünüyordum çünkü diyet yapmayı seven bir insan değilim ama şu anda tam istediğim kilodayım sayesinde çok mutluyum. Hiç zorlanmada bana kilo verdirdi. diyet listelerimi uygularken de hiç zorluk yaşamadım. Ben çalışan birisiyim listelerimi tamamen bana özel olarak günlük tempoma uygun bir şekilde neyi seviyorsam neye zaafım varsa ona göre verdi. Reyhan Hanım her şeyiyle 4-4'lük bir diyetisyen.
Reyhan Hanıma gittiğim zaman fazla kilom olduğu için kendisiyle görüşmelere başladık. 2 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum ve çok memnunum. diyet listelerimi uygularken zorluk yaşamıyorum, bana özel hazırlanıyor. İnsülin direncim vardı diyetle birlikte iyileşme sağlandı. Reyhan Hanım çok iyi mükemmel bir uzman. Kendisinin güzel ilgi, alakası var.
d.....
Reyhan Hanım'dan memnunum. Verdiklerini birebir uyguluyorum. Kendisi gayet çok yardımcı oluyor. Reyhan Hanım araştırma üzerine görüşme sağladım. 2 aydır danışmanlık hizmeti aldım 10 ayım daha var. Sağlıklı yaşam ve kilo verebilmek için görüşme sağladım. Diyet listelerimi bana özel hazırlıyor birebir uyguluyorum. Son zamanda çok kilo aldığım için uyku düzensizliğim yürüme zorluğu çekiyordum dışarıya çıkmak istemiyor evde kalmak istiyordum şimdi çok şükür sağlığıma inşallah kavuşacağım.
Reyhan Berber isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Reyhan Berber, Diyetisyen. Size Reyhan Berber tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Reyhan Berber adresi nerede?Reyhan Berber şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 19 Mayıs Caddesi Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Reyhan Berber isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Reyhan Berber uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Reyhan Berber isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Reyhan Berber, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Reyhan Berber hangi dilleri konuşuyor?Reyhan Berber ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Reyhan Berber isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Reyhan Berber tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Reyhan Berber hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Reyhan Berber hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Reyhan Berber hangi sigortaları kabul ediyor?Reyhan Berber tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.