Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Hakkımda
Op. Dr. Rıza Aktaş Ege Üniversitesinde Tıp Fakültesi 'nden mezun olmuştur. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Ege Üniversitesinde Tıp Fakültesi
- Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanlık
Fotoğraflar
Bilinen Diller
İngilizceHizmetler
Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Alsancak Mah. Kıbrıs Şehitleri Cad. No:134/1, Kenet Sitesi, D: 102, Konak/İzmir, İzmir
Ameliyatsız Varis Tedavisi
Dakiklik
Alaka
Mekan
ve....
Rıza Bey’e lazer tedavisi için gittim.ilgisi ve yönlendirmeleri için teşekkür ediyorum. Gerekli işlemler ve doğru tedavi sayesinde sağlığıma kavuştum.
t.....
Benlerimi aldırdım ve doktorun söylediği bütün tedavi aşamaları iyileşme sürecinden tutun neler olduğu/olacagi harfiyen aynı şekilde oldu. Sonsuz teşekkürler işini bu şekilde güzel yapan, detaylı açıklamalar yapan, süreçte iletişim konusunda çok güzel bir şekilde size dönüş yapan doktoruma sonsuz teşekkürler.
g....a
Tedavime yaklaşık iki ay önce başladım henüz tam iyileşme yüzüm fakat doktoruma inanarak güvenerek gidiyorum sanırım gitmeyede devam ederim diye düşünüyorum leke ve ben tedavisi konusunda kendisine gittiğim doktorum Rıza Aktaş beyfendi son derece hastasını titizlikle dinleyen empati yönü çok kuvvetli ve tedavinin en iyi şekilde sonuç alması için gereken hangi tür uygulamaysa titizlikle uygulayıp yürüten bir hekim gördüğüm ve gözlemlediğim kadarıyla kendisine çok teşekkür ediyorum hastasına hassasiyet ve titizlikle yaklaşımından dolayı.
ak...l
bugunle itibaren canim doktorumuzdan 12den fazla ben aldirdim onceki aldirdiklarimda hic iz kalmadi ve digerlerini de aldirdim kendisini ve sekreteri cok sempatik cana yakinlar iyki buraya gelmisim.
e....k
Ben alımı için gittim. Kesinlikle tavsiye ederim. Hem sorularımı net bir şekilde cevapladı hem de ben alımında arkadaşlarıma tavsiye edebileceğim bir doktor.
fe...a
Nasır tedavisi için gittik çok güler yüzle karşılandık doktor bey çok ilgili eşimde benlerini aldırdı çok beğendik bundan sonra her ihtiyacımı olduğunda adresimiz belli :)
şü...k
eşimin varis tedavisi için gitmiştik çok güzel geçti çok menmun kaldık ve herkese tevsiye edebilirim
ay....
varis sorunu için gittim , gerekli açıklamaları sağladı ve tedavi sürecim başladı, bunların hepsi kısa sürede sağlandı.
b....
Benlerimi aldırmak İÇİN gittim. Henüz bugün aldırdım fakat tedavi sürecim nasıl ilerleyecek iyileşme sürecim nasıl olacak bi fikrim yok. Zaman gösterecek.. Rıza beye Teşekkürler
se...t
Ben et beni aldırdım gerçekten çok memnunum hocama teşekkürler. işin ehli bundan hiç şüpheniz olmasın
Hakkımda
İzmir Lazer İle Varis Tedavisi
İzmir Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı
İzmir Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi
İzmir Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti
Daha fazla (15)İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları