Dr. Sadık Sözdinler , İzmir Ekol Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları Ve Doğum uzmanı olarak hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

• F

Arkadaşımın önerisiyle kendi doktorumu bırakıp Sadık hocaya geçmiştim iyi ki de geçmişim.Hamilelik uzun ve stresli bir süreç.Yeri geliyor kanamanız oluyor yeri geliyor influenza oluyorsunuz panik bir halde doktorunuza gidiyorsunuz ancak Sadık hocam her seferinde önce sizi rahatlatıyor sonrasında yapılması gerekeni yapıyor ve sizin boş yere üzülmenize stres yapmanıza müsaade etmiyor yanından her defasında gülerek ayrılıyorsunuz ki bence hamilelik sürecinde en önemli şeylerden biri bu.Bilgi birikimi ve tecrübesiyle de size güven veriyor. Her şeyi tane tane ayrıntılı anlatıyor. Doğum sürecini de oldu bittiye getirmiyor. Başka hastanelerde başka doktorlar anneyi ve bebeği düşünmeden suni sancıyı hızlıca maksimumdan verirken Sadık hoca birbuçuk günü bulacak şekilde azar azar vererek bebeğin strese girmemesi annenin doğuma hazırlanması için en doğru yaklaşımda bulunuyor.Gerek hamilelik sürecinde gerek doğumda gerekse doğum sonrasında size her türlü kolaylığı sağlıyor.iyi ki Sadık hoca :)

• I

1 sene önce yollarımızın kesiştiği, bugüne kadar gördüğüm işini en iyi, özenle, sabırla, pozitif enerji ve güler yüzüyle yapan doktordan ziyade daha çok aileden hissiyatı veren kıymetli doktorumuz. İyiki varsınız, 9 aylık gebelik sürecimde bıkmadan usanmadan her türlü sorunda yanımızda olan doktorumuz umarım bundan sonra da hep iyi insanlar ile karşılaşırsınız. Bir doktordan çok daha fazlası...

• İzmir Ekol Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Dr. Sadık Bey ile Ocak ayında "gebelik öncesi danışma" randevusu kapsamında tanıştım. Her konuyu detaylı ve anlaşılır bir şekilde açıklayan, güler yüzlü ve pozitif yaklaşımıyla güven veren bir hekim. Mart ayında hamile olduğumu öğrendim ve bu süreci kendisinin takibinde devam etmeyi planlıyorum. Her randevu sonrasında hissettiğim zihinsel/psikolojik rahatlama benim için son derece kıymetli ve güven verici. Böylesine değerli hekimlerimizin hak ettikleri saygıyı ve takdiri görmeleri en içten temennimdir.

• İzmir Ekol Hastanesi Gebelik Öncesi Danışmanlık  •

• Ö

İlk 2 ay kanama yaşadığım doktor doktor gezdiğim sonunda bir arkadaşımın vasıtası ile Sadık beye ulaştım.Arkadaşım başka bir doktora muayene olurken “ne zaman kendi doktoruma gitsem yan odadaki sadık beyin hastaları ile olan kahkahalarını duyuyordum “ demesi ile başladı yolculuğumuz.Çok da haklıymış :) 17. Gebelik haftama girmek üzereyim ve mesleki tecrübesi ayrı insanlığı ayrı,muhteşem bir insan olduğunu düşünüyorum.Kişisel zorlu hayat mücadelemde yaşadığım hamilelik sürecini bana ve eminim kızıma da iyi hissettirdiği için sonsuz minnet :) Temmuzda Allah’ın izni ile gerçekleştireceğimiz doğumdan sonra da eminim bir minnet için daha burada olacağım :)

• İzmir Ekol Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Bir doktorda ne ararsanız hepsi Sadık Bey'de var.Gebeligimin 35.haftasindayim,en başından beri kendisinin takibindeyim ve gerçekten sürecimiz harika gidiyor,Sadık Bey gerçekten çok ilgili ,çok donanımlı, tecrübeli ve gebe psikolojisinden çok iyi anlıyor,çok da guleryuzlu ve pozitif bir hekim.Ne zaman ihtiyaç duysam bir telefon uzağımda bıkmadan usanmadan destek oluyor,bu benim ikinci gebeliğim keşke ilkinde de Sadık Hocamdan haberdar olsaymisim,8 yaşındaki kızım da kendisini çok seviyor her muayeneden ailecek çok keyifle çıkıyoruz,İyi ki yollarımız kesişmiş.

• İzmir Ekol Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

İlk gebeliğim olması sebebiyle bir kaç hastane ve doktor araştırmasından sonra bir doktor tanıdığımızın önerisi sayesinde Sadık hoca ile yolculuğumuz başladı.Her muayenede gönül rahatlığıyla odasından çıktığım tek doktor olabilir,kendisi sayesinde süreci prensesler gibi geçirdim.38+5te suni sancı ile normal doğum planladık fakat açılmam olmadı ben kendime inancımı kaybetmişken artık yapamam derken kendisi sabırla yaklaştı mücadelemizi verdik açılmam olmadı ve 8 Aralıkta sezeryana dönmek durumunda kaldık anesteziden ve ameliyathaneden korkan biriyim ağlayarak girdiğim kapıdan beni karşılaması verdiği güven,ilgi ile o kadar güzel bir doğum gerçekleştirdim ki şu an bebeğime baktığımda hala inanamıyorum prensesler gibi doğurdum diyorum.Bugün 9.gün ağrı sızı kalmadı bebeğimle konforlu bir şekilde ilgilenebiliyorum kısacası gebelik,doğum gibi uzun ve yorucu bir süreci herhalde başka bir doktor ile yürütemezmişim artık ailemizden birisi bizim için

• D

Sadık hoca, yeni hayatımın büyük şanslarında biri. Hamileliğimin son aylarında karşılaşmamıza rağmen, sanki bütün süreci birlikte geçirmişiz gibi ilgilendi. Doktor hasta değilde abi kardeş ilişkisi kurması, bunu direkt söylemesi ve bunun gerçekten samimi olduğunu hissetmek ayrıca çok kıymetli. Güler yüzlü, enerjik, her zaman pozitif, sizi dinleyen ve anlayan , net ama yapıcı tarafta kalan bir doktor. İyi ki denk gelmişiz. Bundan sonra izmir de ömürlük doktorum olur kendisi. Normal doğum ile başlayan, mecburen sezeryana dönmek zorunda kaldığım tüm sürecimde kendisi sürekli olarak ebelerle iletişim halinde kaldı. Aksi karar almam gerektiğini söyleyen herkese “doktoruma güveniyorum“ diyebildim. Aradığımızda mesaj attığımız her zaman kendisinden daima dönüş alabildik. Bu süreçte böyle ince düşünceli ve pozitif yaklaşımların ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha anladım. bu arada dışarıda, odasına giren herkesin sadece kahkaha sesini duyuyorsunuz.

• İzmir Ekol Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Yoğun tavsiyeler üzerine tanıştığımız Dr. sadık bey
    muhteşem bir doktor, gebelik sürecimi en mutlu en güzel şekilde pozitif enerjisi ile yönlendiren , deneyimli bir doktor , tereddütsüz herkesin tek kadın doğum doktoru olmalı , kendisine şükranlarımızı sunuyorum iyiki varsınız sadıkkk hocam

• B

Vajinal enfeksiyon için gittim daha önce kullandığımı söylediğim ve geçirmediğini söylediğim ilaçları tekrar verdi.Bu antibiyotik duyarlı diye ısrar etti olabilir ama geçirmiyor? Şikayetlerimin geçmediğini 5.günde söylediğimde aynı ilaca devam etmemi söyledi. Ayrıca yapılan kültürde bakterinin adı bile yazmıyor sadece gram negatif bakteri yazıyor.Önermiyorum.

• İzmir Ekol Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Sadık hocam polip için histereskopimş gerçekleştirdi.Bir doktordan daha fazlası gerçekten hastasına karşı aşırı anlayışlı ve destek olan bi insan.daha önceki ameliyattımdan kalan korkularımı azaltmama sebep oldu ve cok kolaylıkya polibimi aldı sonrasında agrım sızım bile olmadı.kendisi doktor olmasından önce cok cok iyi pozitif sıcakkanlı bir insan iyi ki ona denk geldim yolum kesişti insallah gebe kaldıgımda da ilk gidecegim kapı sadık hocadır gözünüz kapalı güvenenilirsiniz

• İzmir Ekol Hastanesi Histeroskopik Cerrahi  •