Barış Mahallesi Belediye Caddesi No:30 Ginza Lavinya Park C Blk No: 173, Beylikdüzü, İstanbul
Sadiye Keskin MuayenehanesiSigortasız hastalar
Hakkımda
25.08.1980 İstanbul doğumluyum. İlk ve orta eğitimimi İstanbul'da tamamladım. 1998 yılında Kabataş Erkek Lisesini bitirdim. 2004 yılında İstanbul Üniv...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Uzmanlık Eğitimi Aldığı Yer ve Yılı : İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 2009
- İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni birincilikle bitirdi. 2004
Bilinen Diller
İngilizceHizmetler
Barış Mahallesi Belediye Caddesi No:30 Ginza Lavinya Park C Blk No: 173, İstanbul
Allerjik Deri Testleri
Dakiklik
Alaka
Mekan
e....b
Saniye hanıma ellerim ve yüzümdeki egzama zannettiğim kaşıntılı ve sulu yaralar için gittim.
Randevu bulamadığım için bütün gün beklicem arada boşluk olursa beni 5dk görsün diye ricada bulunduğum sekreteri durumu iletince ilk olarak beni kabul etti kendi hazırlık sürecini es geçerek Ellerim şiş ve kabuklar içinde artık çatal tutamaz haldeydim çeşitli tedaviler denemiştim saniye hanım görür görmez tahlile bile gerek olmadığını alerjik dermatit olduğunu söyledi mesleğimden dolayı tetiklendiğini (güzellik uzmanıyım)kimyada kokusuna alerjimin mesleki deformasyon olduğunu uzak durmam gerektiğini önerdi ve eczane de bi karışım ve bir krem el banyosu verdi ve aylardır geçmeyen artık ellerimde çürümüş et kokusu oluşan yaralarımdan 10 gün sonra eser kalmamıştı .
Bbl iiçin kardeşim le randevu aldık haftaya çok memnun kalacağız eminim
Çok teşekkür ederim teşekkür çok kıymetli bir dr gerçekten
Bir guzellik merkezinde hatali işlem sonucu yüzümde Hiperpigmentasyon (cilt bakimi sonrasi isleme bagli olusan yoğun lekelenme) şikayetiyle internette doktor ararken doktortakvimi.com'da Sadiye Hanim'i buldum. Leke konusundaki uzmanlığı ve hasta yorumlari seciminde etkili oldu. Cok yogun olmasina rağmen randevusuz ilk gidişimde asistani ve kendisi cok destek oldu. Öncesinde ozel bir hastandeki cildiye doktoru tedavimi yapmak istememişti. Yillarca surebilecek bir lekelenme durumum vardi. "Daha kotuye yol acmamak adina zarar vermeden deneme atışları yapti, öneriler, tavsiyeler ve ozel karisim kremler verdi, yuzumdeki lekeler açıldı, azaldi. (tamamı receteli eczane ürünü) yaklasimi cok iyi, kesinlikle leke sorunu olanlar gitmeli. Kendisini buldugum icin kendimi sansli hissediyorum, kisa zamanda farki gorebiliyorum ve umuyorum kalan lekelerimi iyilestirecek kendisine bu konuda güveniyorum. Lekede uzmanligina, tavrina, yaklaşımına tam puan veriyorum.
i̇...
Sivilce tedavisi için başladım ve 6 ayı tamamladık. Cildim şu an çok güzel. Sadiye hanım çok ilgili bir doktor.
Buğün oğlumu sivilce probleminden dolayı götürdüm çok ilgli bir doktor bize çok yardımcı oldu kendisine daha öncede gitmiş çok memnun kalmıştım
n....
Sadiye hanıma daah önce eşimin başında ve boynunda oluşan yaralar için gittik, daah önce çözüm bulamadığımız problemi çok iyi çözdü. Ben de kendisine cilt problemlerim için gidiyorum aynı zamanda altın iğne işlemi yaptırıyorum. İkinci seansın yaptırdım ve sonuçları gerçekten çok güzel. Sadiye hanım işini çok iyi yapan, hastasına gerekli ilgi ve özeni gösteren çok başarılı bir hekimdir. Kendisine teşekkür ediyorum
em...ı
Merhabalar, Sadiye hanıma bir buçuk senedir gidiyorum. Arkadaş tavsiye üzerine geldim ve asla bırakmayı düşünmüyorum. Altıniğne,botoks ve gençlik aşısı yaptırıyorum ve inanılmaz güzel sonuçlar alıyorum.
g.....
merhaba sadiye hanımı internet den araştırıp gitmiştim .cildim deki geçmeyen akne ler vardı gerçek den ilgi alakası hastasını dikkatli dinlemesi ve tedavi sürecini anlatması beni çok memnun etti.6 aydır kullandığım ilaçlar ve kremler etkisini gösterdi şimdi 2.kez altın iğne tedavisi için randevu altım görüşmek dileği ile.
n....y
Sadiye hanım branşında çok iyi bir doktordur.10 yıl önce egzama rahatsızlığım için istanbul'da gitmediğim yer kalmamıştı ve ne yazık ki kremler ilaçlar hepsi çözümsüz oldu,taa ki Sadiye hanımı tanıyana kadar.Ciltle ilgili ne zaman sıkıntımız olsa çaresinin olduğunu düşündüğümüz tek doktorumuzdur.
Buradan kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Mesleğinizde ve yaşamınızda uzun,başarılı ve güzel yıllar dilerim.
bu...k
Pruritus ani şikayetiyle gittim çok ilgili bir doktor, rahatlatıcı güler yüzlü. Tedavi hakkında bilgi verdi reçetemi aldım tedaviye uyacağım inşallah
şu...r
Sadiye Hanima minnettarim, 3 senedir yuzumde yasadigim egzama problemine karsi onerdigi tedavinin 3 gunde etkisini gordum. 10. Gunde gittigim kontrolde egzamamdan eser kalmamisti, kendisine cok tesekkur ediyorum.İyi ki onun gibi degerli doktorlara sahibiz,
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni birincilikle bitirdi. 2004
Deneyimler
- Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesi (mecburi hizmet)
- Özel Medicana İnternational istanbul hastanesi
Bilinen Diller