Uzm. Dr. Seçil Engin Uysal

Dermatoloji · Daha fazla

Beşiktaş 1 adres

Uzm.Dr. Seçil Engin Uysal M-Onep Kliniği'nde hizmet vermektedir

M-Onep Estetik Ve Plastik Rekonstrüktif Cerraahi Kliniği Nişantaşı

Mimar Kemal Öke Cad. Lal Apt. NO. 23 Daire. 7 Nişantaşı Şişli İstanbul, Beşiktaş 34367

• Ş

Dr Seçil Hanım'a bir ay önce dudak dolgusu ve botox yaptırdım!..Her iki işlem de çok doğal oldu...Çok teşekkür ediyorum kendisine çoookk mutluyum görünümümden!...Ayrıca Seçil Hanım ın güleryüzlü tavrı ve uygulama öncesi açıklamaları size güven verecektir!..Herkese tavsiye diyorum,zaman kaybetmeden Dr Seçil Hanım a uğramalısınız!...

•  •