EĞİTİMLERİ
2007 - 2012
ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ
Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanlık Eğitimi
1999 - 2006
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ (İNGİLİZCE TIP)
Tıp Doktorluğu Eğitimi
DENEYİMLERİ,
2012 - 2014, Adıyaman/Türkiye
ADIYAMAN BESNİ DEVLET HASTANESİ
Dermatoloji Uzmanı (Zorunlu Hizmet Yükümlülüğü)
2014 - 2017
ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ
Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı Dermatoloji Uzmanı, Öğretim Görevlisi
2017 - 2019, Münih/
Dermatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dermatoloji Uzmanı, Doçent Doktor
2024 - Halen,
MEMORIAL ŞİŞLİ HASTANESİ
Dermatoloji Uzmanı, Doçent Doktor
Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli
- Sigortası olan hastalar
Yüz Gençleştirme
Çatlak Tedavisi
Leke Tedavisi
s...
Prof. Dr. Seçil Vural ile rozasea rahatsızlığımda tanıştım. Kısa süre içinde rahatsızlığımı kontrol altına aldı. Sosyal medyada bir anekdot vardı, herkesin bir dermatoloğu olmalı demişti. Bence olacaksa Seçil Vural olmalı.
ar...f
Yıllardır çektiğim sedef hastalığından artık eser yok. Sayenizde yeniden özgür hissetmeye başladım. Emeğiniz ve ilginiz minnettarım
h....k
Elimde lekeler çıktı bu sebepten dolayı başvurdum. Biyopsi aldı ve tahlil istedi. Bağışıklık sistemimle alakalı bir sorun var ve güneşe alerjim varmış. İlaç tedavisine başladık. Uyguladığı tedaviden memnunum. Seçil Hanım çok iyi bir doktor.
l...
Seçil Hanıma doktor aracılığıyla ulaştım. HS ve amiloidoz hastalığım dolayısıyla başvurdum. Tedavi sürecine başladık. Çok ilgili ve görev aşkıyla yaklaşan bir doktor. Ben kendisiyle bu süreçte ilerlemekten mutluyum. Şimdilik ameliyat durumu söz konusu. Seçil Hanımı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Bu vesileyle hürmetlerimi ve saygılarımı sunarım.
n....t
Ben taraması için tavsiye üzerine kendisine başvurdum. Sürecim harika geçiyor. Tatlı dilli, naif bir doktor. Her şeyi çok iyi dinliyor. Hastasının kafasında soru işareti bırakmıyor. Ağzından çıkan kelimelere çok dikkat ederek ilerliyor. Hastasının duygularına ve düşüncelerine çok önem veriyor. Kendisine en yüksek puanı veriyorum ve memnunum.
t....t
Dizimde akne vardı, bu sebepten dolayı başvurdum. Muayene sonrasında ilaç tedavisine başladık. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldım. Kendisinden çok memnunum. Hastasına karşı ilgili ve işini bilen bir doktor.
t...
Seçil Hanım'la hastanedeki dermatoloji muayenem dolayısıyla tanıştık. Genel ''ben'' kontrolü için gelmiştim. Kendisi müthiş ilgili ve detaycı, bilgi vererek ilerler hep muayene ve kontrollerim. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktordur. Kendisi hastane değişikliği yapınca ben de kendisiyle beraber transfer oldum, o denli güvenirim ve severim kendisini.
a...
Seçil Hanım'a 2024 yazında gitmiştim. Akne tedavisi için başvurdum. Bana koyduğu teşhisle tedavimi gördüm. Sürecin zorluğu gözümde çok büyük görünüp korkutsa da Seçil Hanımın desteği ve uyguladığı tedavi ile zamanın nasıl geçtiğini anlamadan başarıyla tamamlamak üzereyim. Kendisi de bana söz verdiği gibi sözünün arkasında durarak çok güzel bir şekilde tedavime devam ediyor. Uyguladığı yöntemler ve tedavisi yanında güler yüzlülüğü, içtenliği ve manevi desteği de olan başarılı bir doktor. Kendisine iyi ki gitmişim. Çoğu çevrem de yüzümün nasıl bu kadar düzeldiğini ve nereye gittiğimi soruyor. Gözüm kapalı kendisini öneriyorum. Dermatoloji alanında herhangi bir sıkıntı tekrar yaşadığımda ilk gideceğim doktor her zaman kendisidir.
n...
Seçil Hanım büyük bir sabırla saç derim, cildim, benlerim ve ayak tırnağım ile ilgili sorunları dinledi ve her biri ile ilgili tıbbi açıklamaları anlaşılır bir şekilde uzun uzun anlattı. Aynı zamanda, cildimde bulunan kitlenin operasyonunu hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamladı, sonraki takibini de büyük bir titizlikle yaptı. Dolayısıyla, gözüm kapalı önerebileceğim bir doktordur kendisi.
i...
Beni Seçil Hanıma hastane doktoru yönlendirdi. DRESS sendromu teşhisi konulunca Seçil Hoca tarafından tedavi sürecim gerçekleşti. Çok dikkatli, hastaya tam teşhis koyarak tedavi sürecini devamlı takip ediyor. Sağlığıma tekrardan kavuştum. Çevremdeki insanlara tavsiye ederim.
Seçil Vural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seçil Vural, Dermatoloji. Size Seçil Vural tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Allerjik Deri Testleri, Kriyoterapi, Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj, Deri Biyopsisi, Deri Eksizyonel Biyopsisi, Botoks, Batık Tırnak Tedavisi, Yama (Patch) Testi, Mezoterapi, PRP.
Seçil Vural adresi nerede?Seçil Vural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seçil Vural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seçil Vural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seçil Vural isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seçil Vural, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Seçil Vural hangi dilleri konuşuyor?Seçil Vural ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seçil Vural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seçil Vural bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seçil Vural ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seçil Vural hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Seçil Vural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seçil Vural hangi sigortaları kabul ediyor?Seçil Vural tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.