Merhaba, ben Psikolog Sena Kılınçarslan.
Hacettepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden onur öğrencisi olarak mezun oldum. Şu anda Üsküdar Üniversitesinde Uygulamalı Psikoloji Yüksek Lisans Programına devam etmekteyim.
Mezuniyetimin ardından alanda uzmanlaşmama yardımcı olacak Bilişsel Davranışçı Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi eğitimlerimi tamamladım. Yüksek lisans kapsamında Pozitif Psikoterapi eğitimi aldım. MEB onaylı Aile Danışmanlığı eğitimimi tamamladım. Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi gibi eğitimler alarak çocuklara ve ailelere yönelik danışmanlık alanında hizmet vermeye başladım. 3 yıldır Ankara'da bulunan Artı Enstitü'de danışan görmekteyim. 3-25 yaş arası çocuk ve ergenlere hizmet vermekteyim.
Çalışma Alanlarım:
- Kaygı Bozuklukları (Anksiyete)
- Depresyon
- Panik Bozukluk (Panikatak, Agorafobi)
- Özgül Fobi
- Sosyal Fobi
- Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB)
- Aile Danışmanlığı
- Çocuklarda Davranım Bozuklukları
- Ebeveyn Çocuk İlişkileri
Hakkımda
Çalışma Alanlarım:
- Kaygı Bozuklukları (Anksiyete)
- Depresyon
- Panik Bozukluk (Panikatak, Agorafobi)
- Özgül Fobi
- Sosyal Fobi
- Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB)
- Aile Danışmanlığı
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Sena Kılınçarslan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
Profili düzenle veya yönet