Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi
Beck Depresyon Ölçeği
D2 Dikkat Testi
Eğitim Danışmanlığı
Projektif Testler
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
- Sigortası olan hastalar
n....
Kendisi işinde oldukça iyi. Dürüst ve güvenilir bir insan. Aşama kaydettik ve sürecimiz devam ediyor. İş stresi konusunda kendisinden danışma aldım.
• Online Danışmanlık • •
Şenay Ayçiçek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şenay Ayçiçek, Psikoloji. Size Şenay Ayçiçek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Projektif Testler, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Beck Depresyon Ölçeği, Eğitim Danışmanlığı, D2 Dikkat Testi, Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT).
Şenay Ayçiçek adresi nerede?Şenay Ayçiçek adresini belirtmedi. Şenay Ayçiçek yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Şenay Ayçiçek adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şenay Ayçiçek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şenay Ayçiçek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şenay Ayçiçek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şenay Ayçiçek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Şenay Ayçiçek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şenay Ayçiçek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şenay Ayçiçek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şenay Ayçiçek hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Şenay Ayçiçek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Şenay Ayçiçek hangi sigortaları kabul ediyor?Şenay Ayçiçek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.