- Diş Çapraşıklığı
Diş Teli Tedavisi
Erken Ortodontik Tedavi
Ortodontik Tedavi
Uzm. Dr. Dt. Şeniz Üstündağ
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Şeniz Üstündağ adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Şeniz Üstündağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeniz Üstündağ, Diş Hekimi, Ortodonti. Size Şeniz Üstündağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortodontik Tedavi, Erken Ortodontik Tedavi, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Diş Teli Tedavisi.
Şeniz Üstündağ adresi nerede?Şeniz Üstündağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet Mah. Eski Edirne Asfaltı No:80 D 1 İstanbul
- Sarıgöl Mah. Ordu Caddesi No:1 K 3 İstanbul
- Ordu Cad No:3 k:3 Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeniz Üstündağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeniz Üstündağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şeniz Üstündağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeniz Üstündağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Şeniz Üstündağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeniz Üstündağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şeniz Üstündağ ile iletişime geçmenizi öneririz.