Alemdağ Yanyolu Cad. No:36, Ümraniye
Çamlıca Erdem Hastanesi'nde rutin bir muayene için kardiyoloji bölümüne başvurdum. Yapılan tetkikler sonrasında bana [belirtmediğiniz bir teşhis] konuldu ve kalple ilgili bir ilaç reçete edilerek btanju önerildi. Ancak şikayetlerim devam edince farklı bir hastanede ikinci bir görüş aldım. Burada yapılan yeni tetkik ve efor testleri sonucunda ilaç kullanmamın gereksiz olduğu, btanju ihtiyacım bulunmadığı belirtildi. Bu süreçte hem zaman kaybı yaşadım hem de sağlığımla ilgili endişelendim. Deneyimlerim nedeniyle özellikle ciddi teşhislerde ikinci bir uzman görüşü almanın önemini düşünüyorum.
• Özel Çamlıca Erdem Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Serhat hocam işini mükemmel yapan, cesaretli, deneyimli, çok düzgün bir insan. Dün anneme yapmış olduğu anjiyo ve stent takma işlemi ile hayatını kurtarmıştır. Ona minnet ve şükranlarımızı sunarız.
• Özel Çamlıca Erdem Hastanesi • Diğer •
Ü
ü....l
Babamın iki bacağında da %90 üzerinde damar tıkanıklığı vardı, babam da bunun yanı sıra şeker, tansiyon gibi bir çok hastalık var, baypas ameliyatı babam için çok riskli olduğundan, ve anjio yöntemiyle daha önce damarlar açılamadığından dolayı umudumuzu kaybetmişken, Serhat AÇIK bey ile tanıştık, Serhat bey ve anjiyo ekibi saatlerce uğraşıp, yılmadan pes etmeden, anjiyo ile asla açılmaz denilen damarları açtılar, hastalarıyla ilgilenen, halktan ve candan bir doktor Serhat bey.
• Özel Çamlıca Erdem Hastanesi • Diğer •
sü...ş
Sayın Dr. Serhat Açık'a Balıkesir özel AltıEylül hastanesinde çalışırken tedavi oldum. Serhat bey senelerdir geçmeyen baş ağrıma doğru teşhis koydu ve tedavi etti. İşini iyi bilen, sorumluluk sahibi, hastasıyla yakından ilgilenen bir doktor. Kendisine çok teşekkür ederim
se...p
ben kalp hastasıyım ve beni uzman dr. serhat açık muayane etti. kendisinden çok memnun kaldım. hastasıyla yakından ilgileniyor. baştan savma iş yapmıyor.kısaca hastaya değer veriyor. ben şahsen memnun kaldım ve tavsiye ederim.
Serhat Açık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serhat Açık, Kardiyoloji.
Serhat Açık adresi nerede?Serhat Açık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alemdağ Yanyolu Cad. No:36 Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serhat Açık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serhat Açık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serhat Açık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serhat Açık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serhat Açık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serhat Açık hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Serhat Açık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar
- Ümraniye bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kardiyologlar