Dr. Sevil Öztürk, Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi'nde Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları branşında çocuk hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Yahya Kaptan Mahallesi Demokrasi Bulvarı No:10, İzmit 41300

• Sigortası olan hastalar

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Makaleler

• Y

Tavsiye üzerine kendisine başvurduk. Kızım yeni doğdu, rutin kontrolleri için gidiyoruz. Her aradığımızda ulaşabileceğimiz bir doktor. Sevil Hanım her şeyi detaylı bir şekilde anlatıyor, biz memnunuz.

• B

2 çocuğumu da yıllardır hiç tereddütsüz götürdüğüm doktorumuz Sevil hocam. Oğlum alerjik rinit tedavisinde yapmam gerekenleri tek tek itinayla anlatır destek olur. Kızımın viral ya da enfeksiyona bağlı hastalıklarında tanı ve tedavi edici yöntemleri sayesinde hızlı çözüm alırız. Ne zaman arasak hemen ulaşırız ne yapmamız gerektiğini tüm ayrıntılarıyla anlatır ihtiyacımızı hemen anlar ve çözüm bulur sakinleştirir. Çok memnunuz kendisinden. İyi bir doktor.

• Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

• D

7 senedir kendi doktorumuz, her şikayetimizde kendisine başvuruyoruz. Kızımı da kendisine götürüyorum. Her istediğimde ulaşabiliyorum. Mükemmel bir doktor. Her sıkıntımızı anlıyor, hemen tespit ediyor. Çok memnunuz kendisinden.

•  •

Oğlumun lenf bezlerinde şişlik vardı. Bu sebepten dolayı kendisine başvurdum. Muayene etti, ilaç tedavisine başladık. Tedavisinden olumlu sonuç aldığımız için kendisini bırakmadım. 3 çocuğumu da kendisine götürüyorum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım, çok iyi bir doktor.

•  •

Alerjik çocuğum için yıllardır düzenli olarak sevil hanıma gidiyoruz kendisi ilgili aynı zamanda işinde titiz ve özverili çok memnunuz sevil hanımla karşılaştığımız için çok şanslıyız . Gözü kapalı tavsiye edeceğim bir doktor.

• Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

• B

Oğlumun yenidoğan zamanından beri Sevil hocaya götürüyoruz. Tecrübesiz ve genç anne olarak bana çok yardımcı oldu aklımıza takılan her soruya sabırla cevap verip bizi çok güzel yönlendirdi bu süreci çok güzel yönlendirdik sayesinde

• Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi Randevu  •

• F

Çocuğumun rutin kontrolleri için kendisine gidiyoruz. Sürecimiz güzel geçiyor, şimdiye kadar sıkıntı yaşamadık. Ufak tefek sıkıntılar olunca uyguladığı tedavilerden kısa sürede çözüm aldık. Tavsiyelerine uyuyoruz. Sevil Hanım iyi ve güzel bir doktor. İlgili, alakalı, güler yüzlü bir hekim; memnunuz kendisinden.

• M

Sevil Hanım bebekliklerinden beri çocuklarımı takip etmekte. Nokta atışı tanı ve teşhisleriyle hastalıkları en iyi şekilde atlatmamızı sağlıyor, aynı zamanda detaylı bilgilendirmeleriyle çocuklarımızın gelişim süreçlerinde de bize ışık tutuyor. Böyle değerli bir hekim ile çocuklarımızı takip edebildiğimiz için çok mutluyuz, kendisine çok güveniyoruz.

•  •

2 çocuğum için de yıllardır Sevil Hanım'a gidiyoruz. Çok memnunuz. Çok güler yüzlü, sevecen, çocuklarım korkmadan gidiyorlar ve bu da beni çok rahatlatıyor. Soğuk algınlığı, viral enfeksiyon gibi rahatsızlıklarda teşhisleri ve tedavileri hakkında her zaman detaylı bilgi veriyor. "Acaba" ya yer vermiyor. Her zaman da çevreme tavsiye ediyorum.

•  •

Hastaneden randevu alarak başvurduk. Aynı gün randevu bulabildik. Oğlum gece ateşlenmişti, bu sebeple doktorumuza gittik. Uyguladığı tedaviden memnunuz. Biz oğlumuzu doğumundan itibaren Sevil Hanıma götürüyoruz, çok memnunuz. Birçok kişiye de tavsiye ettik. Gidenler de çok memnun. Tabii ki yine tavsiye ederiz.