Diş hekimi Şeyma Acar 1992 İstanbul doğumludur.
İlk ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra diş hekimliği lisans diplomasını 2018 yılında Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversite’den almıştır.
2018-2022 yıllarında çeşitli kliniklerde estetik diş hekimliği ve implantoloji üzerinde çalışmalar yapan Dr. Acar 2022 yılında kendi kliniğini İstanbul Kartal’da açmıştır.
Calismalarinda medikal estetik, bruksizm( dis gicirdatma) botoks uygulamalarına yer veren hekimimiz 2022 senesinde sağlık bakanlığının düzenlediği sınavla mezoterapi yapabilme yetkisine sahip olan hekim ünvânı almaya hak kazanmıştır.
Dr. Şeyma Acar 2019 yılından beri Osseder( Osseointegrasyon Derneği) , Edad (Estetık Diş Hekimleri Akademisi Derneği), TDB ( Türk Diş Hekimleri Birliği) aktif üyesidir.
Yurtiçi ve yurtdışında uluslararası çeşitli kongre seminer ve workshoplara katılım sağlayan Şeyma Acar hastalarina kendi kliniğinde hizmet vermektedir.
Hakkımda
Atalar Mah. Halitpaşa Cad. No: 77/A, Kartal, İstanbul
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Şeyma Acar adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Şeyma Acar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyma Acar, Diş Hekimi.
Şeyma Acar adresi nerede?Şeyma Acar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atalar Mah. Halitpaşa Cad. No: 77/A İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyma Acar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeyma Acar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şeyma Acar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyma Acar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şeyma Acar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar