Mezuniyetinin ardından dikkat, konsantrasyon ve muhakeme becerilerinin değerlendirilmesi üzerine çalışmalarda bulunmuş; bireylerin bilişsel yetilerini ölçmeye ve geliştirmeye yönelik testler uygulamıştır. Bunun yanı sıra, çocuklarla dikkat geliştirme çalışmaları yaparak onların ruhsal, bilişsel ve akademik süreçlerine destek olmuştur.
Psikoterapistlik sürecine başladığından beri psikanalitik psikoterapi ile ilgilenmekte ve bu alanda yoğunlaşan seminer ve eğitim programlarına katılmaktadır. Yetişkin bireylerle bireysel ve çift terapi çalışmalarını yüz yüze ve online olarak sürdürmektedir.
Çalışma alanları arasında mobbing, depresyon, yeme bozuklukları, istismar, ilişkisel problemler, kaygı bozuklukları, kayıp ve yas süreçleri, ayrılma ve bireyleşme problemleri, kişilik bozuklukları yer almaktadır.
Kurucusu olduğu PsikoBursa bünyesinde ergen, yetişkin ve çiftlere yönelik psikoterapi hizmeti sunmaktadır. Aynı zamanda Uludağ Üniversitesi'nde, Çalışma Psikolojisi ve İnsan Kaynakları alanında tezli yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.
- Depresyon
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
ar...a
Şeyma Hanım konulara yaklaşımı, olaylar hakkındaki çıkarımları ile gerçekten alanında uzman. Seanslarda sizi düşündürürken kendiniz hakkında birçok yönünüzü veya eksikliğinizi keşfediyorsunuz. Seans alma hakkında şüpheleriniz varsa hiç düşünmeyin. Hayatımın en kötü zamanlarında iyiki Şeyma hanıma danışmışım. Şu an hayata daha emin, güvenilir ama en önemlisi ben olarak bakabiliyorum.
• Psiko Bursa • Bireysel Terapi •
db...
Şeyma hocamla yollarımız kesiştiğinden beri içsel dünyama dair farkındalığım çok arttı. Anlam veremediğim pek çok duygumu onunla çalışarak çözümleyebiliyorum. Hem bilgisi hem yaklaşımıyla kendimi daha iyi tanımama vesile oluyor. İyi ki tanımışım.
• Psiko Bursa • Bireysel Terapi •
K
k.....
Psikolog Şeyma Hanım ile tanışmak, hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri oldu. İlk görüşmeden itibaren kendimi güvende ve anlaşılmış hissettim. Sakin, empatik ve profesyonel yaklaşımı sayesinde, duygularımı rahatlıkla ifade edebildim. Seanslar ilerledikçe kendimi tanımam, düşünce kalıplarımı fark etmem ve sorunlarımla daha sağlıklı şekilde başa çıkmam mümkün oldu. Her seans sonrası içim rahatlamış ve umut dolu çıkıyorum. İlgisi, bilgisi ve yaklaşımıyla alanında gerçekten çok başarılı biri. Destek almak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Psiko Bursa • •
Anksiyete dediğim şeyin sadece kaygı değil, hayatımı nasıl etkilediğini fark etmem zaman aldı. Günlük rutinim, ilişkilerim, karar verme şeklim, her şeyin içinde varmış. Seanslar ilerledikçe bazı şeyleri ilk kez gerçekten fark ettiğimi hissediyorum. Hala zorlandığım anlar oluyor ama en azından artık bu zorlanmayı tanıyorum.
• Online Danışmanlık • Randevu •
b....u
Panik atak sorunuyla başvurmuştum. Şu anda çok iyi ilerliyorum eskiden yapamadığım şeyleri yapmaya başladım. Şeyma hocamdan Allah razı olsun
• Psiko Bursa • •
bi...
Yoğun çalışma hayatı ve stres den dolayı kendimi çok ihmal ettim ve bir psikolojik danışandan yardım almak istedim internetten araştırma yapınca şeyma hanımı buldum ve gitmeye karar verdim ilk seansimizda kendileri çok ilgiydi ve çok güzel yönlendirmeler yapabiliyor olumlu bir seans gerçekleştirdik hiç düşünmeden ikinci seansa randevu oluşturdum eğer bir psikolojik danışmana ihtiyaç duyuyorsanız gönül rahatlığıyla şeyma hanımı tavsiye ediyorum
• PsikoBursa • •
şeyma hanıma tavsiye üzerine gitmiştim. Mevcut durumuma olan yaklaşımından çok memnun kaldım. bir arkadaş gibi diğer seansların gelmesini bekledim. bir önceki seansta anlattığım her detayı hatırlaması beni kısa sürede iyi hissetirmesinden yana çok memnun kaldım.
b....s
Benim için oldukça zor bir süreçten geçerken Şeyma hanım ile yollarımız kesişti. Danışmanlığı gerçekten çok güzeldi alanında uzman bir psikolog. Artık kendimi çok daha iyi hissediyorum. Kendisine yardımları ve yol göstericiliği için çok teşekkür ediyorum.
h....c
Hayatımın kötü bir döneminden geçerken Şeyma hanıma başvurdum. Şeyma hanım farkındalığımı arttırdı ve kendime inanmamı sağladı. Artık eskisi gibi başkalarının etkisiyle hayatımı yönlendirmiyorum. Bana bu beceriyi edindirdi. Şuan daha mutlu ve özgür hissediyorum. Kendisine buradan da çok teşekkür ediyorum.
• PsikoBursa • Bireysel Terapi •
Ş
ş.....
Seans çok çok iyi geçti. Daha ilk seanstan kendimdeki değişimi hisettirdi. Söyledikleri ile bana ışık tuttu
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Şeyma Demirci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyma Demirci, Psikoloji. Size Şeyma Demirci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Dinamik Psikoterapiler.
Şeyma Demirci adresi nerede?Şeyma Demirci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ezel Sokak Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyma Demirci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şeyma Demirci uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şeyma Demirci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyma Demirci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Şeyma Demirci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyma Demirci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şeyma Demirci hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Şeyma Demirci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şeyma Demirci hangi sigortaları kabul ediyor?Şeyma Demirci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.