Dyt. | Bilim Uzmanı
Diyetisyen
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Diyarbakır 1 adres
Lisans eğitimimi İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde tamamladım. Ardından İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi bünyesinde Tıbbi Mikrobiyoloji alanında yüksek lisans eğitimimi tamamlayarak bilimsel altyapımı güçlendirdim.
Klinik beslenme, kilo yönetimi, çocuk beslenmesi ve yaşam tarzı değişikliği alanlarında bilimsel temelli, kişiye özel beslenme danışmanlığı sunuyorum. Danışanlarımla güvene dayalı bir iletişim kurarak, sürdürülebilir beslenme alışkanlıkları kazandırmayı ve yaşam koşullarına uygun, uygulanabilir çözümler üretmeyi hedefliyorum.
Mesleki yaklaşımımda yalnızca kilo kaybına değil, sağlıklı yaşamın kalıcı bir parçası olacak davranış değişikliklerine odaklanıyorum. Güncel bilimsel veriler ışığında hazırlanan, tamamen kişiye özel beslenme planlarıyla danışanlarımın hedeflerine güvenle ulaşmalarına eşlik ediyorum.
Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Dyt. Şeyma Efe
Yenişehir Mahallesi Ali Emiri 1.Sokak No:21 Nuyap Plaza K:6 No:35, Yenişehir, Diyarbakır 21100
Ödeme yöntemleri
Diğer (İade)
Görüşler
P
p...
Seyma Hanım’la tanışıklığımız çok eski, danışanı olarak da farklı yıllarda toplam iki kez Seyma Hanım’a başvurdum. İlk seferinde sağlıklı kilo vermek için ve sağlıklı beslenme desteği için danışmanlık alırken ve çok güzel bir süreç geçirirken birkaç ay içinde çok güzel ilerledik; ancak sonra ben kanser teşhisi alınca düzenli görüşme sürecimizi bıraktım çünkü 1 yıllık bir tedavi sürecindeydim. Lakin kemoterapi ve radyoterapi vs. alınca da Seyma Hanım çok yardımcı oldu; kemoterapi sürecindeki beslenme, bağışıklık güçlendirme vs. adına düzenli olmasa da zaman zaman görüştük ben tedavi sürecindeyken. Benim tedavim bittikten 1 sene sonra yine danışmanlık aldım Seyma Hanım’dan ve bu kez sürecimiz engelsiz ilerledi ve yaklaşık 10-12 kilo verdim. Sadece diyet değil, sağlıklı beslenme, doyurucu tarifler, birçok konuda hem bilgilendirici hem de çok güzel sonuçlar aldığım bir süreç geçirdik. Çevremde beslenme danışmanlığı almak isteyen herkese tavsiye ettim ve etmeye devam ediyorum.
h...
Uzmana diyet yapma amacıyla telefon ile başvuru yaptım. Etkili bir süreç oldu. Listeler, benim yaşam tarzım ve beslenme alışkanlıklarıma göre düzenlendi. Takip sürecinde motivasyon yapıldı ki bu benim için önemli. Porsiyon kontrolü için öğünlerin fotoğrafları diyetisyene gönderildi. Porsiyonlar düzenlendi. Şeyma Hanım diyet takibini iyi yapan bir diyetisyen. Kesinlikle tavsiye ederim.
s...
Dt. Şeyma Efe ile bir süredir çalışıyorum. Kendisine başka birinin referansı ile ulaştım. Son dönemde yaşadığım kilo alma, mide sorunları nedeniyle başvurdum. Şeyma Hanım güler yüzlü, işinde iyi, araştıran ve danışanlarının ihtiyaç ve durumlarına göre beslenme konusunda yardımcı olan biri. Online ya da yüz yüze görüşme imkanı mevcuttur. Görüşmeler gayet verimli geçmektedir. Çevremdeki insanlara da onu öneriyorum.
m....y
Şeyma Hanım ile başladığım süreç beklentilerimin çok üzerinde ilerledi. İlk görüşmeden itibaren ayrıntılı değerlendirme yaparak bana uygun, sürdürülebilir bir beslenme programı hazırladı. Listeler günlük yaşantıma uygundu ve aç kalmadan ilerleyebildim. Kontrollerde süreci dikkatle takip ederek ihtiyaç duydukça düzenlemeler yaptı ve her soruma açıklayıcı şekilde yanıt verdi. Bu sayede hem sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandım hem de hedeflerime düzenli şekilde ulaşmaya başladım. Alanında bilgili, ilgili ve iletişimi güçlü bir diyetisyen. Sağlıklı beslenme konusunda profesyonel destek arayanlara gönül rahatlığıyla öneririm.
• Online Danışmanlık • Diğer •
b...
Uzman Diyetisyen Şeyma Efe'ye, AMH düşüklüğüm ve yumurta dondurma sürecime en sağlıklı şekilde hazırlanmak amacıyla başvurdum. Yaklaşık 6 ay boyunca online danışmanlık aldım. Süreç boyunca haftalık görüntülü görüşmeler yaptık, düzenli kan tahlilleriyle ilerlemem bilimsel olarak takip edildi ve ihtiyaç duyduğum her an kendisine ulaşabildim. Bana sadece bir diyet listesi vermedi; yoğun çalışma hayatıma uygun, sürdürülebilir sağlıklı beslenmeyi öğretti. Süreç sonunda kan değerlerim belirgin şekilde düzeldi; yıllardır yükselmeyen ferritin ve B12 seviyelerim normale ulaştı, kronik kabızlık sorunum büyük ölçüde düzeldi ve yumurta dondurma işlemime çok daha sağlıklı hazırlandım. Mesleğini sürekli geliştiren, danışanını yakından takip eden ve gerçekten emek veren bir uzman. Sadece hedefe ulaştırmayı değil, bunu kalıcı bir yaşam biçimine dönüştürmeyi amaçlıyor. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.
s...
Şeyma Hanım'a arkadaş tavsiyesiyle ulaştım. Fazla kilolarından dolayı onunla iletişime geçtim ve çok memnun kaldım. Gayet kibar, naif. Ben asla kilo veremem, iradeli değilim derdim ama onunla iletişime geçtikten sonra öyle olmadığımı anladım. Onun kibarlığı, naifliği, hoşgörüsü, kilo vermediğim zamanlarda motive edişi sayesinde ben yıllardır veremediğim kiloları verdim. En önemlisi, danışanına karşı çok kibar. Ben onunla çalıştığım için çok memnunum. Herkese de tavsiye ediyorum, çevreme, arkadaşlarıma.
e...
Kendisiyle tanıştığım için çok memnunum. Sosyal medya gibi bilgi karmaşasının çok fazla olduğu yerde beni doğru yönlendireceğine inanarak zayıflamak amacıyla başvurdum. Diyeti sadece zayıflamak amaçlı değil, zihinsel sağlığım, günlük rutinim, odak sürem, bağışıklık sistemim ya da mineral vitamin eksikliğim olduğu durumlarda bana yardımcı oldu. Çoğu aç kalarak diyet yapma algısını sunanların yanında, gerçekten aç kalmadan, kas kaybetmeden, mineral ya da vitamin değerlerim düşmeden, aksine yükselerek, halsizlik yaşamadan, saç dökülmesi gibi belirtiler olmadan süreçte sürekli bilgilendirerek ve doğru yönlendirmek amaçlı çalışan bir diyetisyenimiz. Kendisiyle karşılaştığım için çok memnunum.
m...
Fazla kilo sorunum ve sağlık problemlerim sebebiyle başvurdum.
Oldukça ilgili, çözüm odaklı, danışanını devamlı destekleyen ve motive eden, danışana göre hareket eden, önceliği danışan olan harika bir diyetisyen.
Bıkmadan yorulmadan sizi dinleyip yaşam tarzınıza göre beslenme programı hazırlıyor. Kişiye sağlıklı beslenmeyi öğretiyor. Diyet yapmak hiç bu kadar kolay ve keyifli olmamıştı. Ailecek daha sağlıklı beslenmeye başladık. Çevremdeki herkese çok çok tavsiye ederim.• • •
n...
Şeyma Hanım’a arkadaşımın aracılığıyla ulaştım. Hayatımın son iki yılında kilo artışı yaşadım ve önüne geçemedim. Şeyma Hanım’la geçen sürecim oldukça olumlu, verimli oldu. Hayatımda ilk defa diyetisyene ihtiyaç duydum ve çok şükür çok iyi de geçti. 3 ay boyunca çok özenliydi, ilgili, alakalıydı; kontrol mekanizması beni diyet sürecine bağlı tuttu ve sonuçlarım için bu çok iyi oldu. Çevreme şiddetle tavsiye ederim ki ettim bile, bir iki arkadaşıma. Yani olumsuz hiçbir şey yaşamadım ve çok memnun kaldım.
d...
Ben doğum sonrası fazla kilo ve bunun yanında süt azlığı sebebiyle kendisiyle görüştüm. 5-6 ay diyet aldım, bu süre zarfında hem eski kiloma ulaştım hem de doğru beslenme ile süt miktarımı arttırabildik. Emziren ve görüntüsünden de memnun olmayan bir anne olarak sütümün daha çok kesilmesi kaygısıyla yaşadığım tüm stresi kısa zamanda bertaraf ettik. Sakin kişiliği, güler yüzü, ulaşılabilirliği ve sürekli takibiyle programlara uymak gerçekten çok kolaylaştı. Bu sebeple etrafımdaki herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum.
Şeyma Efe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyma Efe, Diyetisyen. Size Şeyma Efe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme.
Şeyma Efe adresi nerede?Şeyma Efe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi Ali Emiri 1.Sokak No:21 Nuyap Plaza K:6 No:35 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyma Efe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şeyma Efe uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şeyma Efe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyma Efe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Şeyma Efe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyma Efe tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şeyma Efe hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Şeyma Efe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şeyma Efe hangi sigortaları kabul ediyor?Şeyma Efe tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
- Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler