İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2000 yılında mezun oldum. Uzmanlığımı 2003 yılında tamamladım.
500 saatlik Aile ve Çift Terapisi Eğitimi'mi Prof. Dr. Murat Dokur'dan aldım. EMDR 1. Düzey eğitimimi Prof.Dr. Emre Konuk'dan aldım.

Çalıştığım Alanlar;
*Depresyon
*Kaygı
*Fobiler
*EMDR Uygulaması

Geçen yıl LGS sürecinde Suat Bey'den öğrenci koçluğu hizmeti aldık.Oğlumun kendine olan güzvensizliği, sınava olan negatif yaklaşımı Suat Bey 'in birebir görüşmeleri, motivasyon çalışmaları ve akademik durumunu düzenli takibi ile pozitife dönüştü. Deneme sınavlarında zamanla ciddi bir artış yaşandı. Ebeveyn olarak bizlerle yaptığı aile görüşmelerinde bizimde motivasyonumuz arttı. Oğlum pandemi sürecinde sınava hazırlanmasına rağmen Suat Bey'in koçluğu sayesinde biz bu süreci kolay geçirdik. Suat bey bizim için büyük bir şans oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Online Danışmanlık  •

Psk. Suat Bayaz

Yorumlarınız için teşekkürler.

• G

6- 2 çocuğumla sürekli evdeyim. Esim çok yoğun çalışıyordu. Yoğun çalışması yetmezmiş gibi bi de evde telefonla işe devam ediyordu. Çok rahatsızlık veren bi durumdu. Suat beyle iyi bir ev-iş dengesi kurduk. En azından artık evde daha rahat iletişimdeyiz.

• Denge Life Psikoloji Aile Terapisi Randevusu  •