Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden 2012 yılında 2. lik derecesiyle mezun oldu.
Gittiği kurs ve aldığı eğitimlerle kendini sürekli geliştirir,diş hekimliği alanındaki güncel gelişmeleri takip ederek hastalarına hizmet vermektedir.

Gevhernesibe Mahallesi Gür Sokak No:10-B/29 Ofisim, Kocasinan, Kayseri 38000

Dr. Dt. Şule Sayan

Şule Hanım benim diş dolgumu ve kızlarımın dolgularını yaptı kendisinden çok memnunuz çevremde diş doktoru arayışı içinde olanlarada tavsiye ediyorum

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim güzel günlerde sağlıkla kullanınız

Zirkonyum kaplama yaptırma sürecim, hem estetik açıdan hem de sağlığım açısından beklediğimden çok daha başarılı geçti. Bu sonucun arkasındaki en büyük etken, alanında uzman, titiz ve son derece güven veren yaklaşımıyla şule hoca oldu.
    Öncelikle detaylı bir muayene yaparak diş yapımı, yüz formumu ve gülüş estetiğimi inceledi. Bana en doğal ve en yakışacak ton ve formu belirlerken hem teknik bilgisini hem de estetik bakış açısını ortaya koydu. Sadece “diş kaplama” değil, adeta kişiye özel bir gülüş tasarımı gerçekleştirdi.

• T

Şule hocama zirkonyum kaplama yaptırdım.süreç çok hızlı ilerledi. Gülüş tasarımı konusunda teretdütlerim vardı ama çok estetik ve güzel oldu. Tedavi sürecinde yaptığı işlemlerde bilgilendirdi ve ilgiliydi. Gönül rahatlığı ile tedavi olabilirsiniz.

• I

Uzun zamandir dis tedavilerim icin doktor arayisindaydim sule hocami buldum kendimi cok sansli hissediyorum. Detayli muayene sonrasinda gulus wstetogone karar verdik tek seansta kompozit laminalar uaoildi.kayseride kompozit lamina denildiginde akla ilk sule sayan hocam cikiyor.cok titiz ve ozenli cskisti 3 saatte 8 adet kompozit lamina yapildi dislerime hic dokunulmadi anesteziye gerek olmadi gulusum harika oldu .bu kadar dogal olacagini hayal bile etmemistim cani gonulden tavsiye ediyorum

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim güzel günlerde sağlıkla kullanınız

Şule hanım tarafından iki adet implant üzerine vidalı zirkonyum kaplama yapıldı. Şu anda sorunsuz bir şekilde kullanıyorum, tavsiye ederim.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim güzel günlerde sağlıkla kullanınız

Sevgılı degerlı şule hocamla tanıstıgımızda oncelıkle yapılması gereken tedavıler sunuldu ve bırlıkte tedavılerıme basladık. Eksık olan dıslerımın yerıne ımplant yapıldı ve dıger dıslerıme kaplama yapılarak 3 aylık tedavıler sonucunda zırkonyum dıslerım yapılarak guzel bı gulus tasarımı elde ettık. Oncellikle şule hocamı tavsiye ederim.

• T

Şule Hanim, smart yontemi ile dort tane amalgam söküm islemi yapti. En buyuk korkum civa seviyesinin yuksek çıkmasıydı.İki dişe islem yapildiktan sonra kandaki civa seviyesine baktirdim ve civa seviyesi çok dusuk çikti.Sonra diger iki dişe söküm işlemi yapıldı.Sıkıntısız ve rahat bir tedavi süreci geçirdim. Amalgamin siyah goruntusunden de kurtulmuş oldum.Daha önce de tedavi olmuştum, hem ilgisi ve hem de hastayi bilgilendirmesi çok iyiydi. Tedavi sonrasinda iki aydan uzun sure gecti ve hiç sıkıntı yaşamadim, Sule hocam iyi ki varsin.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim

Diş implantı için gittik. Her süreçte çok iyi ilgilendiler

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim

implant surecim sule hocam sayesinde gayet olumlu gecti.4 tane implanat uzeri zirkonyum kaplama 2 tane kompozit lamine ike gulus tasarimi yapildi. isinde gayet yetenekli ve surec icinde sizi takibi cok iyi gonum rahatligiyla sule hocama danisabilirsiniz.herkeze tavsiye ederim.

• B

Şule Hanım’a kompozit lamine işlemi yaptırdım ve sonuçtan çok memnunum. Hem süreci detaylıca anlattı hem de titizlikle çalıştı. Gülüş tasarımı konusunda gerçekten alanında çok başarılı. Hem profesyonelliği hem de samimiyetiyle süreci benim için çok rahat hale getirdi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Dr. Dt. Şule Sayan Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina  •