Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden 2012 yılında 2. lik derecesiyle mezun oldu.
Gittiği kurs ve aldığı eğitimlerle kendini sürekli geliştirir,diş hekimliği alanındaki güncel gelişmeleri takip ederek hastalarına hizmet vermektedir.

Gevhernesibe Mahallesi Gür Sokak No:10-B/29 Ofisim, Kocasinan, Kayseri

20'lik Diş Çekimi

Bonding +9 daha fazla

Botoks

Bruksizm Tedavisi

Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina

Konum: Dr. Dt. Şule Sayan Bonding

Sule hocami araştırma uzerine buldum. disler arasindaki araliklardan estetik olmadigi icin rahatsizdim. detayli muayene sonrasında kompozit lamina yapilmasi uygun goruldu. tek seansta anestezi olmadan kompozit laminalar yapildi. estetik olarak cok memnun kaldim cok dogal ve estetik oldu tavslye ederim

Konum: Dr. Dt. Şule Sayan Porselen Laminate Veneer

şule sayan hocama 16 diş lamine yaptırdım . 10 gün içinde yeni dişlerim takıldı . çok doğal ve güzel dişlerim oldu . kendisi çok ilgili nazik güven veren bir hekim tavsiye ederim mutlaka görüşlerini alın .

Konum: Dr. Dt. Şule Sayan Bonding

Yıllardır ön dişimdeki çapraşıklıktan şikayetçiydim. Şule hocamın yaklaşık 2 saat süren özenli ve titiz çalışması sayesinde bonding işlemi uygulayarak dişlerimi estetik bir görünüme kavuşturdu. Sayesinde artık daha güzel bir gülüşe sahibim.

K
Konum: Dr. Dt. Şule Sayan Bonding

Şule hocama Ortodonti tedavimden sonra Restoratif işlemlerim için başvurdum. Dişimin şekli ve renginden memnun değildim . Diş eti hizalamama kadar özenli bir çalışma planladı . 3 saatte harika bir sonuç elde ettik. Ilgi ve alakasından dolayı çok memnun kaldım. Bunu söylemeden geçemeyeceğim gece gündüz demeden her saat dönüş yaptı hocam emeklerine sağlık

Konum: Dr. Dt. Şule Sayan Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina

Şule Hanım çok güler yüzlü ve ilgiliydi.Ön bölgede kanal tedavim, çürüklerim ve dişlerimde çarpışıklık vardı iğnesiz tedavi görmek istedim ve kompozit lamine işlemi uygulandı istediğim gibi güzel oldu benim fikirlerimi ve isteklerimi çok önemsedi tavsiye ederim.

Randevu doğrulandı
Konum: Dr. Dt. Şule Sayan Bonding

Doktor hanıma diş aralarındaki açıklık şikayeti ile başvurdum. Son derece kibar ve güleryüzle karşılayarak yapılması gereken işlemleri ayrıntılı olarak anlattı. Dişlerime bonding işlemi uyguladı. Sonuçtan çok memnun kaldım. İşinin ehli bir hekim. Herkese tavsiye ederim.

Konum: Dr. Dt. Şule Sayan Bonding

Şule Hanıma bir tavsiye üzerine gittim.
Muayene sonrası düşündüğü tedavi planı beni tatmin ettiği için kendisine tedavi oldum.
2024 Kasım ayında 5 ön dişime Bonding işlemi uyguladı, diğer 4 farklı dişime ise dolgu yaptı.
Tedavinin üzerinden 4 ay gibi bir zaman geçti ve dişlerimden çok memnunum. Estetik olarak da çevremden çok olumlu geri dönüş aldım.
Doktor hanım olması gereken tedaviyi maharet ile uyguluyor, Kayseri'de diş tedavisinde kesinlikle görüş alınması gereken bir hekim.
Allah her zaman doğru insanların yanında olsun.

Konum: Dr. Dt. Şule Sayan Kanal Tedavisi

Yaklaşık iki hafta önce dişimde ağrı hissedince daha önce de dentermis Diş kliniğinde muayene olup köprü ve kanal tedavisi hizmeti aldığım Şule Sayan hocam ile iletişime geçtim son derece iyi şekilde muayene edildikten sonra dişlerim ile ilgili bir takvim hazırladı hocamız ve ilk olarak iki seansta kanal tedavisi yapıldı ve hiç ağrı çekmedim son derece rahat bir süreç yaşadım. Dişleri ile ilgili sorun yaşayan herkese tereddütsüz bir şekilde hem Şule Sayan hocamızı hem de kliniği tavsiye ediyorum emeğinize sağlık şule hocam

Konum: Dr. Dt. Şule Sayan Bonding

Şule hocam sayesinde güzel görünümlü dişlere sahip oldum kendisi gayet kibar ve işinin ehli birisi yıllardır süre gelen diş fobimi yenmemde en büyük etken oldu kendisine bonding kaplama ve zirkonyum kaplama yaptırdım gerçekten içime sinecek şekilde tedavimi gerçekleştirdi kendisini herkese tavsiye ediyorum.

Güzel günlerde sağlıkla kullanınız

C
Konum: Dr. Dt. Şule Sayan Diğer

Uzun bir süredir amalgam dolgularımdan kurtulmak istiyordum. Smart protokolüne uygun ve eğitimini almış bir diş doktoru arayışındayken Şule hanımı buldum.Yolunuz Şule hanımla kesiştiyse çok şanslısınızSağlığınıza yatırım yapmamın ilk adımı ağızdan başlıyor ve sizler doğru yerdesiniz. İşini harika yapan,sabırlı, her aşamasını anlatan, en ufak detayı atlamayan, teknolojiyi de çok iyi kullanan; kullandığı tüm ürünlerde hasta yararına titizlenen ve özenle tercihler yapan bir Hekim . Tedavi öncesi dişlerimi röntgen ile incelenerek , Amalgam dolgularımı keyifle , özenle ve profesyonelce yaklaşımları ile Smart Protokolüne uygun güvenle söktü ve değiştirdi . Ortam çok huzur verici, çalışan bütün personel güler yüzlü ve size gerekli zamanı ayırıyorlar. Ekibin birbiri ile uyumlu çalışması atmosfere ve işlerine yansıyor.
İstekli, bilgili, hevesli ve dinamik bir ekip ile donanımlı kliniginizden çok memnun kaldım.
Yakınlarıma hararetle öneririm

Güzel günlerde sağlıkla kullanınız