Sümeyye Dinç
Çocuk Gelişimi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Başakşehir 2 adres
Merhaba, ben Sümeyye Dinç.
Çocuk gelişimci ve aile danışmanı olarak; otizm spektrum bozukluğu, dikkat eksikliği, disleksi, sosyal beceri güçlükleri, zihin kuramı ve gelişimsel gecikme alanlarında çocuklar ve aileleriyle çalışıyorum. Aynı zamanda Theraplay bağlanma temelli oyun terapisi ve Floortime temelli etkileşim çalışmalarını destekleyen süreçler yürütüyorum.
Gelişimsel değerlendirme sürecinde çocuğun güçlü yönlerini ve desteklenmesi gereken alanlarını bütüncül şekilde ele alıyor; bilimsel dayanaklı yaklaşımlarla bireyselleştirilmiş müdahale programları oluşturuyorum. Süreç boyunca düzenli veri takibi yaparak gelişimi objektif şekilde izlemeyi önemsiyorum.
Daha önce eğitim programlarının planlanması ve koordinasyon süreçlerinde aktif görev aldım; şu anda ise meslektaşlarıma süpervizyon desteği sağlayarak müdahale süreçlerine katkıda bulunuyorum.
Çocuk gelişimi alanındaki çalışmalarımın yanı sıra tezhip sanat eğitmenliği de yapıyorum. Geleneksel sanatların yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla çocuklar ve yetişkinlerle kurumsal workshoplar düzenliyorum. Rami Kütüphanesi, Başakşehir ve Üsküdar başta olmak üzere İstanbul’un farklı noktalarında sanat atölyeleri yürütmeye devam ediyorum.
Her çocuğun gelişim yolculuğunun kendine özgü olduğuna inanıyor; değerlendirme ve müdahale sürecini çocuğun bireysel ihtiyaçlarına göre yapılandırıyorum.
- Otizm
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Otizme Erken Müdahale
Başakşehir
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Başakşehir 4. Etap, Başakşehir 34480
Görüşler
R
r....y
Sümeyye hocamla oğlumun eğitime ilk başladığı dönemde tanıştık. Bu süreçte en çok dikkatimi çeken şey, öğrenciyi gerçekten merkeze alan yaklaşımı oldu. Çocukların ihtiyaçlarını, gelişimlerini ve ailelerin yaşadığı zorlukları gercekten empati yaparak , anlayarak çözüm üretmeye çalışan, işini özveriyle yapan bir eğitimci.
Bir buçuk yıldır farklı bir eğitim merkezinde olmamıza rağmen oğlumla ilgili takıldığım konularda kendisine danıştığımda hâlâ aynı içtenlik ve ilgiyle severek yol gösteriyor. Resmî bir sorumluluğu olmamasına rağmen zaman ayırıp yol göstermesi, mesleğini sadece bir görev olarak değil, gerçekten çocuklara ve ailelere katkı sunma amacıyla yaptığını gösteriyor oğlumuzla ilgili bir karar alıcagımız zaman mutlaka kendisine danışır yardımını alarak karar veririz
Bugüne kadar verdiği öneriler ve yönlendirmeler bize birçok konuda yardımcı oldu güven verdi. Böyle bir eğitimcinin yolunun değdiği her çocuk (ve ailesi) bence gerçekten çok şanslı• başka bir yer • Diğer •
Z
ze...ş
Sümeyye hanımın güncel metodları takip etmesi onu tercih etmemiz de ki ilk sebepti. Özel eğitim de taş devri metodları kullanmıyor. Ayrıca ilginç şekilde çekim gücü var hocanın çocuklar yanında kendini güvende hissediyor.
• Hare Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi • Randevu •
Sümeyye Hanım'ın, süreç boyunca iletişimi oldukça kuvvetli olduğu için sıkıntılarımızı daha rahat ifade edebiliyoruz. Oldukça planlı ve anlaşılır bir şekilde ilerliyor.
• Başakşehir • Dikkat Testleri •
g.....
Her zaman güler yüzlü sorduğum sorulara güzel cevap veren sevgi dolu
• başka bir yer • Diğer •
Sümeyye Dinç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sümeyye Dinç, Çocuk Gelişimi, Aile Danışmanlığı. Size Sümeyye Dinç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Oyun Terapisi, Dikkat Testleri, Denver Gelişim Tarama Testi.
Sümeyye Dinç adresi nerede?Sümeyye Dinç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başakşehir 4. Etap Başakşehir
- Kayaşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sümeyye Dinç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sümeyye Dinç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sümeyye Dinç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sümeyye Dinç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sümeyye Dinç hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sümeyye Dinç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.