Sağlığınızı ertelemeyin
Evinizden ayrılmadan tedavinizi başlatmak veya devam ettirmek için online danışmanlığı seçin. Eğer ihtiyacınız varsa, muayenehane ziyareti için de randevu alabilirsiniz.
Uzmanları göster Nasıl çalışır?
Hakkımda
1977 Bulgaristan doğumluyum. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinde lisansımı yaptıktan sonra Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde ana bilim dalım...
Daha fazlaHizmetler
Total Kalça Replasmanı
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
49 hasta yorumu
ze...o
Sol bacağımda ağrı başlamıştı ve bir anda topallamaya yürüyememeye baslamistim .. Tansel bey e tavsiye üzerine gittik ve doktor bey görür görmez hastalığın teşhisinde tahminde bulundu,mr çekimi sonucu doğru teşhis ve tedaviye başladı. Sol femurda Avn teşhisi konuldu ve hemen tedaviye başladık 1 Ay içinde , eskisi gibi yürümeye başladım tedaviye kontrollü şekilde devam edeceğim ve çok memnun kaldim, kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum ..
og...k
2-3 ay önce aşil tendom kontrolü için Tansel doktora gittim. Ameliyat oldum. 2 ay sürecinde yürümeye başladım. Tansel beye teşekkür ederim.
bu...e
Ben elimdeki kist için ameliyat oldum ve gerçekten çok memnunum çok ağrım vardı ve A'dan Z'ye her testi yaptılar ve sonucunda elimde kemik altında kist olduğu ortaya çıktı ve gerçekten hiç düşünmeden ameliyat oldum iyikide olmuşum 1 hafta oldu ve çok memnunum Allah razı olsun Tansel hocamdan böyle doktorları Allah başımızdan eksik etmesin her şey için çok teşekkür ederim hiç düşünmeden gerçekten güvenebilirsiniz
ze...
Kist ameliyatı oldum kısa zamanda teşhis bırakılıp ameliyata alındım. Çok şükür yeni ameliyat oldum ona rağmen hamdolsun iyiyim. İşinin ehli bir doktor teşekkür ederim burdan da doktoruma.
er...
Tansel Hocam Yüce Allahıma şükürler olsunki Sizi karşımıza çıkardı. 20/09/2021 de kendisiyle tanıştım Annemin filmlerini gösterdim Annem 74 yaşında birçok kronik hastalığı var Tansel Hocamıza Annemin Kalça problemi için başvurdum kendisi çok babacan biri Annemi muayene etti filmlerine baktı total kalça protezi olması gerektiğini söyledi kendisi işin de okadar profesyonel ve işine hakimki birçok doktor la görüştüm hiçbiri o güveni ve rahatlığı vermedi kendisine Annemi ameliyat için 06/01/2022 de emanet ettim bir saat sonra hocamız ameliyatı yaptı Annem sapa sağlam odaya geldi çok korkuyordum ameliyat riskleri ve annemin rahatsızlıkları sebebi ile Annem aynı gün ayağını bastı ve yürüdü dizindede sorun vardı orayada akıllı plazma yaptı ağrısı falan gitti Hocam Elini nereye dokunsa orası düzeliyor(Allahım sanki sihirli değenek nasip etmiş hocama) Allahım size uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin iyiki varsınız iyiki sizi tanıdık bugünde dikişleri alındı ameliyat yarası temiz iyileşti hiçbir enfeksiyon falan kapmadı kendisi yazdığı ilaçlar kullandığı ameliyat teknikleri sayesinde sorun yaşamadık işinde tamamen uzman Alçak gönüllü kibar ve çok samimi İyiki tanıdık sizi Allah'a emanet olun Hocam
öz...e
Hasta için önemli şey doktorunun işinde uzmanlığı yanında doktorunun gösterdiği ilgi,alaka ve sıcaklıktır.Anneme uzun süredir dizlerinden protez takılması gerektiği söylensende ikna edememiştik gerçi ailesi olarak bizde korkuyorduk .Tansel hocamın yaklaşımı ,detaylı anlatımı,insana verdiği güven sayesinde her iki dizindende ameliyat olduk.Ameliyat sonrası fizik tedavi sürecinde de devamlı iletişim halinde olduğumuz hocamıza en derin sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz .İyi ki varsınız hocam !!!!
öz...r
Belki onu Allah karşımıza şans eseri çıkardı ama Rabbime hamdolsunki annemin dizlerine yaptığı protez ameliyatıyla hayatımıza oyle bir dokunduki kurtarıcı meleğimiz oldu.çok kilolu ve iki dizine birden protez takılmasına rağmen annemizin yeniden doğduğunu görmek herşeye değer Teşekkürler Tansel hocam iyiki varsınız
ha...k
Bi yakınımın tavsiyesi ile tansel hocayla tanistım. Kırık olan koluma sanakin uygulaması sayesinde cok erken iyileştim. Güler yuzu ve davranısi icin cok tesekkur ediyorum.
gü...
Tansel Mutlu’nun Akıllı plazma uygulaması sayesinde 70 yaşındaki babaannem bacak ağrısından kurtuldu ve artık daha rahat yürüyebiliyor. Tansel hocaya çok teşekkürler.
ay...
İki ay önce Annemin kalça protezi ameliyatını yaptı. Bir çok ek hastalığı olmasına rağmen operasyonu titizlikle yönetti. Çok başarılı bir hekim gerçekten herşey için çok teşekkür ederiz hocam..
Hakkımda
Daha fazlaDiğer içerikler
Bu uzman için henüz bir özgeçmiş bilgisi eklenmemiş
Bu hekim/uzman henüz herhangi bir özgeçmiş bilgisini eklememiş.
İlgili aramalar
Kocaeli Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
Kocaeli Total Kalça Replasmanı
Kocaeli Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Kocaeli Kırık Ve Burkulmalarda Sabitleme Ve Alçıya Alma
Kocaeli Preoperatif Değerlendirme
Kocaeli Ayak Ve Ayak Bileği Laparoskopik Artrodezi
Kocaeli Bel Cerrahisi(Minimal Invaziv Lomber Spinal Füzyon)
Daha fazla (15)Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Acıbadem Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları