Cinsel Terapi, Karşıyaka
Bostanlı Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No: 8-5, İzmir • Harita
Klinik Psikolog Eren Sadi
Metropol Şemikler Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Radyoloji, Psikiyatri · Daha fazlaŞemikler Mah. Anadolu Cad.No:593, Karşıyaka • Harita
Metropol Şemikler Tıp Merkezi
Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama ve Araştırma Merkezi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaYalı, Caher Dudayev Blv No:175, Karşıyaka • Harita
Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama ve Araştırma Merkezi
Bostanlı Mahallesi 2010. Sokak No:3/1, İzmir • Harita
Yaşam Boyu Gelişim Akademi
Metropol Karşıyaka Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazla -
Bostanlı Mah. Tarık Dursun Sok. No:13 Daire:10 Kat:5 Olca Apt. Bostanlı, İzmir • Harita
Ütopya Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Bahriye Üçok Bulvarı, İzmir • Harita
Psk. Dan. Bengü Günay
İmbatlı Mah. No. 6076/4 No. 10 Melis Apt. K. 1 D. 2, İzmir • Harita
Hakan Kilavuz Muayenehanesi
Bostanlı Mahallesi Cemal Bülbül sokak No: 19 Eğinlioğlu Apartmanı Kat:1 Daire:1, İzmir • Harita
Libratum Danışmanlık Merkezi
6345 Sokak (Bostanlı Reyhan Pastanesi sokağı) No:22/2 Bostanlı Karşıyaka, İzmir • Harita
Şölen İnce -EMPATİ İZMİR PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ
Yalı mah 6523 sok Park Yaşam Ofisleri Giriş:32/A No:204 Karşıyaka, İzmir • Harita
Ahmet Hamdi Akkoca Muayenehanesi