Klinik Pilates, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Fizyonatural Fizyoterapi ve Danışmanlık Merkezi, Kartaltepe Mahallesi Baharlı Bahçe Sokak No:3/12, Bakırköy • Harita
Fzt. Özlem Öztürk
Beybi Giz Meydan Sok. No:1 D:2, İstanbul • Harita
Maslak Fizik Tedavi
Yayla mah. Durmaz sok. No: 22 D:2, İstanbul • Harita
Fzt. Beril Neoldum Doğruel
Levent Mah. Ülgen Sok. No:146, İstanbul • Harita
Lapica
Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı No:5 Gardenya Plaza 5 kat:5, İstanbul • Harita
Palmer&Still Klinik
Ataköy 7-8-9-10 Kısım Mahallesi E-5 Yan Yol Caddesi Nef Ataköy 22 B Blok Kat: B1, Dükkan No: 12, İstanbul • Harita
Qualista Health Fizyoterapi ve Pilates Hizmetleri
Molla Gürani Mah, Bezm-i Alem Sk. No:12 D:1, İstanbul • Harita
FizyoDemir
Medipoint Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Romatoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen · Daha fazlaMerdivenköy Mahallesi Şair Arşi Cad. No:6 Göztepe, İstanbul • Harita
Medipoint Tıp Merkezi
Kurtköy Ersoy Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaKurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik • Harita
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Telsiz mahallesi 312. Sokak no8/1, İstanbul • Harita
Liva diyet
Yeni Mahalle Abdülhalik Renda Sokak No:41-AB Başak Konutları, Silivri • Harita
Fzt. Ebru Bayyiğit
Armağanevler Mah. Alemdağ Cad. Prestige Plaza, no:466, Kat:2, Daire:3, İstanbul • Harita
PHYSIOBOOST Fizyoterapi ve Danışmanlık Merkezi
Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No:3-A/13 Beycity Residance, İstanbul • Harita
Fzt. Simge Kaya Sağlıklı Yaşam Merkezi
İstanbul, İstanbul • Harita