Laparoskopik Apendektomi, İstanbul
Selimiye Mahallesi Tıbbiye Caddesi, Üsküdar • Harita
Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaDoğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899, Pendik • Harita
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen · Daha fazlaDeli Hüseyin Paşa Cd. Şevketdağ Sk. No:2 Bahçelievler, İstanbul • Harita
Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4, Zeytinburnu • Harita
Koç Üniversitesi Hastanesi
Yamanevler Mahallesi Site Yolu Caddesi No:7, Ümraniye • Harita
Özel Hisar Intercontinental Hospital
Bahçelievler Mahallesi E-5 Karayolu No:1, İstanbul • Harita
Memorial TBV Hizmet Hastanesi
Ayazmadere Cad. Yeşilçimen Sokak No:9 K: 3 Fulya, İstanbul • Harita
Osman Baran Tortum Muayenehanesi
Caddebostan Mah. Bağdat Cad. Konak İş Merkezi No:262 Kat:3 Daire:9, İstanbul • Harita
Rasim Gençosmanoğlu Muayenehane
Halaskargazi Mah. Halaskargazi Cad. Kuran İş Merkezi No:145 Kat:5, İstanbul • Harita
IDEA Klinik
Özel Çağıner Hastanesi
Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaUzun Çayır Caddesi Mirim Çelebi Sokak No:1 Hasanpaşa, Kadıköy • Harita
Özel Çağıner Hastanesi
Kadıköy, İstanbul • Harita
Doktor Muayenehanesi
Alemdağ Yanyolu Cad. No:36, Ümraniye • Harita
Özel Çamlıca Erdem Hastanesi
Dr. Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bakırköy Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon · Daha fazlaZeytinlik Mah. Fişekhane Cad.No:1 Milliyetçi Sok.K-4, İstanbul • Harita
Dr. Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bakırköy Semt Polikliniği
Saray Mahallesi Site Yolu Caddesi, Ümraniye • Harita