Nörolojik Rehabilitasyon, İstanbul
Altayçeşme, Kentli Sokagi Demirli Kardeşler Sitesi D:No:10/B, İstanbul • Harita
Pataka Dil ve Konuşma Merkezi
İstanbul, İstanbul • Harita
Fzt. Berfin Esin
Ataşehir Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı No:16/50-59 Ata Çarşı, Ataşehir • Harita
Özel Ataşehir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Müessesesi
Merdivenköy Mahallesi Ressam Salih Erimez Caddesi No:21, Kadıköy • Harita
Erenköy Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Atlas Üniversitesi Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaBarbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar • Harita
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Nişantaşı İş Merkezi ,Rumeli Cad. No:1 Kat.2/ NİŞANTAŞI, İstanbul • Harita
Gökhan Şahinarslan Muayenehanesi
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaAlemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Cevizli Mahallesi Zuhal Caddesi No:46 Ritim İstanbul, Maltepe, İstanbul • Harita
Fizyoterapist Altuğ Şişman
Barbaros mahallesi, Sirma perde sokak, No:17 Daire:1, İstanbul • Harita
Brain Body Balance Academy
NPİSTANBUL Beyin Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaSaray Mah. Ahmet Tevfik İleri Cad. No:18, Ümraniye, Ümraniye • Harita
NPİSTANBUL Beyin Hastanesi