Skolyoz Tedavisi, Sancaktepe

Çamlık Mah. Şehit Burak Kurtuluş Cad. Caspian Modern Rezidans, İstanbul Harita

Fizyoterapist Hüseyin Arslan

• Kurtköy Ersoy Hastanesi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik Harita

Kurtköy Ersoy Hastanesi

• Fzt. Ceyda Çevik

Turgut Özal Caddesi Karadeniz İş Merkezi, Çekmeköy Harita

Megafit

• Fzt. Ebrar Selvi

Fizyoterapi ve rehabilitasyon

Armağanevler Mah. Alemdağ Cad. Prestige Plaza, no:466, Kat:2, Daire:3, İstanbul Harita

PHYSIOBOOST Fizyoterapi ve Danışmanlık Merkezi

• Fzt. Abdulbaki Demir

Atakent Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No: 72 Daire: 3, İstanbul Harita

FizyoDemir Ümraniye

• Ataşehir Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı No:16/50-59 Ata Çarşı, Ataşehir Harita

Özel Ataşehir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Müessesesi

• Kozyatağı Central Hospital

İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Protetik diş tedavisi · Daha fazla

Kozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy Harita

Kozyatağı Central Hospital