Konak
tu...e
Jinekolojik muayenede, belirttiğim şikayetimle ilgili bir şey göremediğini söyleyip, başka bir zaman tekrar gel demediği ya da başka hiçbir ek tetkik istemediği gibi; “sana tavsiyem doktor doktor dolaşmayı bırak ve evlenince muayene ol, merak etme kanser değilsin” şeklinde alaycı tutumundan dolayı doktorluğunu geçtim insani değerler açısından değerlendirdiğimde kesinlikle önermiyorum.
• Tijen Ercal • Vajinada çıkıntı- kanama •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
na...ı
Son derece rahat ve kolay sezeryanla, doğum oldu, doktorumun gösterdiği ilgi ve yaklaşım beni çok rahatlattı, kısa sürede taburcu oldum.
Tijen Ercal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tijen Ercal, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Tijen Ercal adresi nerede?Tijen Ercal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tijen Ercal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tijen Ercal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tijen Ercal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tijen Ercal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tijen Ercal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tijen Ercal hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tijen Ercal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları