Psikolog Tuba Nur Metin 2001 yılında Malatya’da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini orada tamamladıktan sonra Samsun Üniversitesi’nde Psikoloji lisansına başlamıştır. Öğrencilik dönemi boyunca pek çok eğitim alarak ve gönüllü çalışmalar yaparak sahada deneyim kazandıktan sonra lisanstan onur derecesi ile mezun olmuştur. Başta MOXO Dikkat Testi, Attentioner Dikkat Geliştirme Programı, Oyun Terapisi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğunda Oyun Terapisi, Çocuklarda Davranış Bozuklukları, Refcad Sınav Kaygısı, Bilişsel Davranışçı Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi olmak üzere pek çok eğitim aldıktan sonra bir yıl süren Çocuk ve Ergenlerde 2. Düzey Psikoterapi Eğitimi ve Yetişkin Odaklı 2. Düzey Psikoterapi Eğitimini tamamlamıştır. Halihazırda Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Evlilik ve Aile Danışmanlığı alanında yüksek lisans yaparken bir yandan da Pozitif Akademi Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’nde danışan almaktadır.
- Stres
- Sosyal Fobi
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Sınav Kaygısı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Samsun
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Projektif Testler
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
g....a
Çok tatlı ve iyi hissettiren bir tavrı vardı işini severek yaptığı her haliyle belliydi ben çok memnun kaldım stres ve kaygı bozukluğu olan sorun yaşayan bireylerin katılmasını öneririm
• Online Danışmanlık • Diğer •
g...
Oğluma daha önceden dikkat eksikliği teşhisi konulmuştu. Bu konuda araştırma yaparken Psikolog Tuba Nur Metin ile görüştük ve bize MOXXO testi ve Attention programından bahsetti. Yaklaşık birkaç aydır devam ediyoruz, sona gelmek üzereyiz. Kendisinden çok memnunuz ve Tuğba Hanım'ın oğluma çok iyi geldiğini düşünüyorum. Kesinlikle dikkat eksikliği bulunan çocuklarımıza bu programı denemelerini ve Tuğba Hanım ile görüşmelerini tavsiye ediyorum.
Tuba Nur Metin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuba Nur Metin, Psikoloji. Size Tuba Nur Metin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
Tuba Nur Metin adresi nerede?Tuba Nur Metin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuba Nur Metin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuba Nur Metin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuba Nur Metin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuba Nur Metin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuba Nur Metin hangi dilleri konuşuyor?Tuba Nur Metin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuba Nur Metin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuba Nur Metin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuba Nur Metin hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tuba Nur Metin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuba Nur Metin hangi sigortaları kabul ediyor?Tuba Nur Metin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.