Lisans eğitimimi Başkent Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik programında, yüksek lisans eğitimimi ise Ufuk Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programında tamamladım.
Yüksek lisans sürecimde, Prof. Dr. Figen Çok danışmanlığında hazırladığım “Ebeveyn Tükenmişliği, Ebeveyn Stresi ve İlişkisel Yılmazlığın Sosyo-Demografik Değişkenler Açısından İncelenmesi” başlıklı tez çalışmasıyla uzmanlığımı aldım.
Mezuniyet sonrasında çeşitli özel kurumlarda okul psikolojik danışmanı olarak okul öncesinden liseye kadar farklı yaş gruplarıyla çalışma fırsatı buldum. Ardından Başkent Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nde üniversite öğrencilerine psikolojik destek sundum; öz-şefkat ve mindfulness (bilinçli farkındalık) temalı grup çalışmaları yürüttüm ve çeşitli seminerler verdim. Bu süreçte akademik üretimime de devam ederek birçok kongre ve sempozyumda bildiri sunma deneyimi edindim.
Şu anda kurucusu olduğum Dinç Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde danışanlarımla yolculuklarına eşlik ediyor, hem bireysel hem de grup çalışmalarımı sürdürmeye devam ediyorum. Bilişsel Terapi, EMDR, Kabul ve Kararlılık Terapisi, Şema Terapisi ile Öz-Şefkat ve Mindfulness temelli yaklaşımlar gibi birçok terapi ekolüyle çalışıyorum. Terapi sürecimde ağırlıklı olarak Öz-Şefkat ve Mindfulness temelli yaklaşımı benimsiyorum.
EMDR Terapi
Fobilerden Kurtulmak
Çözüm Odaklı Terapi
Kavaklıdere Mah. Bankacı Sok, Ankara 06640
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Tuğba Dinç adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Tuğba Dinç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Dinç, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Tuğba Dinç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: EMDR Terapi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Fobilerden Kurtulmak, Online Terapi, Bireysel Terapi, Aile İçi İletişim Sorunları, Yetişkin Terapisi, Çözüm Odaklı Terapi.
Tuğba Dinç adresi nerede?Tuğba Dinç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavaklıdere Mah. Bankacı Sok Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Dinç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğba Dinç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğba Dinç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba Dinç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tuğba Dinç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Dinç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğba Dinç ile iletişime geçmenizi öneririz.