0850 333 0388 Ücret öğren

1989'da Mersin'de doğdum. 2013'te Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdim, ardından Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi uzmanlık eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2019 yılında tamamladım. Aynı hastanede mecburi hizmetimi tamamladıktan sonra bir süre Gaziantep'te devlet hastanesinde, bir süre de İstanbul İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Liv Bahçeşehir Hastanesi'nde Dr. Öğretim Üyesi olarak çalıştım. 2021 yılında Avrupa ve Türkiye KBB yeterlik sınavlarının yazılı ve sözlü sınavlarını geçerek yeterlik belgemi aldım. Kasım-2025'ten itibaren Özel Mersin Akademi Hastanesi'nde hastalarımı kabul etmekteyim.

Yetişkin

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • H

Olduğum burun ameliyatı süreci boyunca çok ilgili hiçbir sorularım cevapsız bırakılmadı. Çok şefkatli ve yardımseverdi. Tedavide ve operasyondan çok memnun kaldım. Rahatsızlık duyduğum her şey çözüldü ve operasyonun üstünden 4 sene geçmiş olsada hiçbir sıkıntı ve sorunla karşılaşmadım tüm her şey profesyonelce ve ayrıntılı ilerledi gerçekleşti.

• başka bir yer Diğer  •

• I

Önce kendime , sonra tüm aile bireylerine sağlık aldığım bir hekim. Genç yaşına göre çok deneyimli, teşhislerinde başarılı ve iyi bir hekim olduğunu gözlemledim.
    Güler yüzlü ve ayrıntılı bilgi aktarmada çok usta, insanı rahatlatan bir tavrı var. Ben her gittiğimde kendimi sanki öz kızımı ziyaret etmiş gibi hissediyorum. Tanıdığıma çok memnun olduğum iyi hekimlerden birisi olarak değerlendiriyorum. Yolu ve şansı açık olsun.

Op. Dr. Tuğçe Pütürgeli Özer

Güzel ve içten dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sizlere her zaman iyi hizmeti sunabilmek adına buradayım. Ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Tuğçe hocamın tedavisi gayet başarılıydı. Güleryüzlü ve çok nazikti. Açıklayıcı konuşması beni çok mutlu etti. Rahatsızlığımla ilgili aklımda hiç soru işareti kalmadı, yolu hep açık olsun. S.Ö.

Op. Dr. Tuğçe Pütürgeli Özer

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sizlere yardımcı olabilmek ve sürecinizi kolaylaştırmak benim için bir keyifti. Geçmiş olsun dileklerimle, sağlıklı günler dilerim

Tuğçe hoca ya ilk gidişimdi çok memnun kaldım ilgisi alakası karşılaması bilgilendirmesi çok güzeldi bundan sonra Tolgahan hoca olmasa da kesinlikle gidip bakılacağım tek doktor her şey gönül rahatlığıyla herkes gidebilir tavsiye ederim

Op. Dr. Tuğçe Pütürgeli Özer

Nazik yorumunuz ve güveniniz için çok teşekkür ederim. İlk randevumuzda size yardımcı olabilmek ve sürecinizi kolaylaştırmak benim için büyük bir mutluluk. Her zaman gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

• B

2 yıldır dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyordum fakat cesaret edemiyordum. İyi ki tuğçe hocaya denk gelmişim tüm korkularım sayesinde gitti. Titiz davranması ilgili olması ve elinin çok hafif olmasıyla gerçekten istediğim doğal görüntüyü yakalamış olduk. Kademe kademe ilerledik ve gerçekten stresim karşısında çok ilgiliydi..Yine yaptırmak istediğimde kesinlikle tuğçe hocayı bulacağımdan eminim.

• Özel Mersin Akademi Hastanesi Dolgu  •

Op. Dr. Tuğçe Pütürgeli Özer

Değerli geri bildiriminiz ve güveniniz için çok teşekkür ederim. Doğal ve size özel bir sonuç elde etmek için süreci birlikte, kademeli ilerletmek benim için çok önemliydi. Her zaman memnuniyetle yardımcı olurum.

Çok beğendim kendisini. İlgili ve alakalı bir doktor. Teşhisleri yerindeydi, beni iyileştirdi. Kulağımda işitme kaybı yaşadım, tedavisinden olumlu sonuçlar aldım. Çok iyi bir doktor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Memnun kaldım kendisinden.

Op. Dr. Tuğçe Pütürgeli Özer

Değerli geri bildiriminiz ve güveniniz için teşekkür ederim. Tedavi sürecinizin başarıyla tamamlanmış ve şikayetlerinizin geride kalmış olması mutluluk verici. Kendinize çok iyi bakın, sağlıkla kalın.

• H

Geniz eti vardı ve burnum eğriydi. Bu sebepten dolayı başvurdum. Ameliyat oldum. Ameliyatım çok iyi geçti. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Tuğçe Hanım çok iyi bir doktor. Memnun kaldım kendisinden.

Op. Dr. Tuğçe Pütürgeli Özer

Güzel düşünceleriniz ve güveniniz için teşekkür ederim. Sağlığınıza kavuşmuş olmanız en büyük mutluluğumuz. Güzel, sağlıklı günler dilerim.

• C

Burnumda fazlasıyla kırık vardı. Kendisini internetten araştırıp buldum; bana da önermişlerdi. Muayene oldum, ameliyat önerdi. Ameliyatım güzel geçti. Hiçbir şekilde ağrım sızım olmadı. Kendisinden memnun kaldım. Hala beni arayıp soruyor. Herhangi bir sorun yaşamadım. İlgili, alakalı bir hekim.

Op. Dr. Tuğçe Pütürgeli Özer

Güzel geri bildiriminiz ve değerli sözleriniz için teşekkür ederim. Süreci başarıyla ve konforla atlatmış olmanız mutluluk verici. Kendinize çok iyi bakın, sağlıkla kalın.

Tuğçe Hanım'a ilk defa botoks için gittim. Daha önce de başka yerlerde yaptırmıştım ama istediğim doğallıkta olmamıştı. İstediğim etkiyi kendisine söyleyince oldukça doğal ve etkili görünen bir uygulama yaptı. Uygulamayı yaparken açıklamalarda bulundu ve canım hiç yanmadı.

• Özel Mersin Akademi Hastanesi Botoks  •

Op. Dr. Tuğçe Pütürgeli Özer

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Doğal ve istediğiniz sonucu yakalayabilmiş olmam beni çok mutlu etti. Her zaman beklerim.

İlk kez botoks yaptırdım ve biraz tedirgindim ama doktor hanım o kadar güzel ilgilendi ki tüm korkum geçti. Eli çok hafif, işlem çok rahat geçti. Sonuçtan aşırı memnunum, kesinlikle tekrar tercih ederim.

• Özel Mersin Akademi Hastanesi Botoks  •

Op. Dr. Tuğçe Pütürgeli Özer

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. İlk deneyiminizin sizin için rahat ve güvenli geçmesine katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana. Memnun kalmanıza çok sevindim, her zaman yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.