1984 yilinda Ankara’da dunyaya geldim. Ilk ve ortaogretimimi Ankara’da tamamladiktan sonra, 2008 yilinda Ankara Universitesi Tip Fakultesi’nden mezun oldum. 2008-2013 yillari arasinda Ufuk Universitesi’nde ortopedi ve travmatoloji ihtisasimi tamamladim. 2014 yillinda 11 ay boyunca, University of Wisconsin, Madison, Department of Orthopedics’de, ortopedik temel bilim laboratuarinda misafir arastirma gorevlisi olarak calistim. Ardindan Turkiye’ye donerek, 2015-2017 yillari arasinda Ankara Kazan Devlet Hastanesi’de mecburi hizmetimi tamamladim. 2017 yilinda EBOT (European Board of Orthopedics and Traumatology) sinavinda basarili olarak, Avrupa Birligi Ortopedi ve Travmatoloji Board uyeligi hakkini kazandim. 2017-2019 tarihlerinde Ankara Universitesi Tip Fakultesi, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dali, El Cerrahisi Bilim Dali’nda yandal arastirma gorevlisi olarak çalıştım. 2019-2023 tarihlerinde İzmir Özel EMOT (El Mikrocerrahi Hastanesi) Hastanesinde çalıştım. 2023 Şubat tarihindem beri Ankara Liv Hospital’da bulunmaktayım.

Bestekar Sokak No: 8 Kavaklıdere, Çankaya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Ameliyatsız Diz Ağrısı Tedavisi +30 daha fazla

Ameliyatsız Diz Kireçlenmesi Tedavisi

Ameliyatsız Diz Sıvı Kaybı Tedavisi

Ameliyatsız Menisküs Yırtığı Tedavisi

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

O

Kolumdan ameliyat oldum. Ameliyatım gayet iyi geçti. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamayı yapıyor. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Tuğrul Bey iyi bir doktor. Herhangi bir sorun yaşamadım, herkese tavsiye ederim.

T

Diz sakatlığım için başvurdum. Kendim araştırıp buldum. Ameliyat oldum, ameliyatım iyi geçti, şu an çok iyiyim. Süreç çok iyi ilerledi. Hocamla çok iyi anlaştık. Kendisi hastalığı doğru bir şekilde anlatıyor. Süreçle ilgili beni çok güzel bilgilendirdi ve yönlendirdi. Çok memnunum kendisinden. Ameliyattan sonra çok rahat kendisine ulaşıp görüşebildim. Her soruma cevap alabildim. Herkese tavsiye ederim, hiç olumsuz bir konu yaşamadım.

Tuğrul Hoca'ya tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Sol bileğim kırılmıştı, Tuğrul Hoca ameliyatı gerçekleştirdi. Ameliyat başarılı geçti, kontrolleri yaptırdım ve fizik tedavi ile eski sağlığıma kavuştum.
Çevreme tavsiye ederim, hatta ettim de.

Sol biceps long head tendonumun kopması sonucu ameliyat kararı aldıktan sonra araştırma sonucu Tuğrul Hocam ile karşılaştım. Kendine olan özgüveni, hastaya olan yaklaşımı, yönlendirmesi -her şeyiyle- çok profesyonel bir şekilde ameliyatımı gerçekleştirdi ve ameliyat sonrası kontrollerimi de tamamladı. Ve şu an aynı şekilde antrenmanlarıma 6 ay gibi kısa bir sürede dönüp 11 ay sonra eski formumu yakaladım. Birçok arkadaşımı da hocama yönlendirdim ve aynı geri dönüşleri aldım. Meslek hayatında bu özveri ile eminim daha iyi yerlerde hocamı göreceğim.

Konum: Liv Hospital Ankara Diğer

Sinir sıkışması şikayeti ile gittim sağ elim için denenecek her şeyi deneyerek gittim.Son çare ameliyattı hocam da Mr a bakarak ameliyat tavsiye etti, Ameliyat tarihi belirleyerek ve beni sakinleştirerek ameliyatımı yaptı sonuç olarak o kadar rahatım ki iyi ki olmuşum iyiki Tuğrul Hocam var.Minnettarım size hocam…..

Konum: Liv Hospital Ankara Diğer

3 yaşındaki oğlumun 2 tetik parmağından ameliyat yaptı.ameliyat öncesi sonrası ilgisi bilgilendirmesi çok iyiydi.
Bandajşarı bile bizzat kendisi söktü.

Konum: başka bir yer Diğer

Tedavim ile ilgili ne sorduysam tek tek detaylı açıkladı. Trafik kazasından dolayı açık olan yarama doku nakli yapıldı ve sürecim çok iyi gidiyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum çok başarılı bir doktor.

Konum: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi Menisküs Cerrahisi

Muhteşem bir doktor güler yüzlü ilgili bir doktor özel hastanede bile böyle iyi bir doktor bulunmaz ben menüscüs ameliyatı oldum 3saat sonra ayağa kalktım ellerine saglık o ve ekibi çok iyi şu an kazan Ha

Çok güzel başarılı bir doktorumuzdur kendisine tsk ediyorum hersey icin kendisinin hastası olarak çok memnunum

Dirsegimde yasadigim kirik sonucu ameliyat olmam gerektigini soyledi nihayetinde ameliyattan 15 gun sonra sozde kontrole gittigimde dirsegim halen yerinde degildi protez koyulmasi gerektigini soyleyip 2. Ameliyat dedi onuda diger doktorun yapmasini istedi kendisi sehir disina cikicakmis bende kabul etmedim.Baska bi hastanede oldum ameliyati suan dirsegimde protez falan yok kopuk olan baglar tamir oldu ve kolumu kullanmaya basladim