Hakkımda
Temel tıp eğitimimi 1997-2003 yılları arası Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde aldım. Çocuk Cerrahisi uzmanlık eğitimimi 2012 yılında ...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi (Eskişehir, 2003)
- Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi (Ankara, 2012)
- Medizinnische Hochschule Hannover, Kinderchirurgische Klinik (ALMANYA, 2018)
Fotoğraflar
Bilinen Diller
- İngilizce
Tıp Fakültesi Caddesi Dikimevi, Ankara
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Çocuk Hastanesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı
Çocuk Cerrahisi Randevusu
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi
22 hasta yorumu
t....b
Ufuk bey,çocukları seven ilgili bir doktor,çocuğumun anal atrezi hastalığı vardı.ilk ameliyatı Konya'da yaptırmıştık.ikinci ameliyatı(popo açma) ameliyatı konya da yaptıramayınca Ankara tıp tıp fakültesi ne gittik..ufuk bey sağolsun ilgilendi,ve ameliyatı başarılı bir şekilde yaptı.ufuk bey ve ekibine teşekkür ederiz
Doç. Dr. Ufuk Ateş
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim. Geçmiş olsun.
ay...m
Oğlumun Sünneti ve Dil bağı ilgili Çocuk cerrahisi Konusundan bir arayış içindeydim Ufuk hocamızı bir arkadaşımın referansı İle önce çocuk cerrahisi konusunda detaylı doktorları araştırıp sonra Ufuk Hocamıza randevu oluşturdum. Randevuyu belirtilen saat te gittim ve söylenen saate muayene etti onun öncesinde DoktorTakvimi uygulamasından muayene ile ilgili dil bağı ve sünnet konusunda soru sordum anında dönüş yaptı. Çok hoşuma gitmişti bu davranışı bayağı da heycanlanmıştım. Hala böyle doktorların var olmasından dolayı bayağı mutlu oldum. Muayene esnasında doktorun samimiyeti ilgisi gayet iyidi ilk defa bir hastaneye bir doktor a gidip soru sormadan çıktım doktorumuz soru sormamıza gerek bile bırakmadı çünkü tam doktor gibi doktor işte Ekibinin bize yaklaşımı çocuğumuza karşı güler yüzlü davranmaları ve çok sıcakkanlı tavlılarından dolayı ayrıca ,ekibine ve kendisine teşekkür ediyorum. Herkese de şiddet ile tavsiye ediyorum. Sağlıklı günler dilerim. Tüm Hastalara acil şifalar dilerm.
Doç. Dr. Ufuk Ateş
Kıymetli ve samimi görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim. Geçmiş olsun.
İki oğlumun sünnet operasyonunu da sevgili Ufuk hoca yaptı.. sorunsuz, sıkıntısız bir oprerasyon ve sonrasında sağlıklı bir süreç geçirdik.. inanılmaz ilgili, güleryüzlü ve tecrübeli bir hekim İyiki yollarımız kesişmiş iyiki Ufuk hocamızı tanımışız Gönül rahatlığıyla çocuklarınızı emanet edebilirsiniz
Doç. Dr. Ufuk Ateş
Oğlumuzda teşhis edilen kasık fıtığı tedavisi ve eş zamanlı sünnet ile ilgili Ankara’ya biraz yabancı olduğumuz için iyi bir hekim bulmakta zorlanıyorduk. Eşim en sonunda Ufuk Hoca’ya ulaşmış. Sağolsun, durumun aciliyetini duyar duymaz hemen çağırdı bizi. Yanına gittiğimizde o kadar iyi ilgilendi ki. Çok güler yüzlü bir şekilde bütün detayıyla anlattı her şeyi. Ameliyat tarihimizi aldık. Ancak o sabaha karşı oğlumuzun kasık bölgesinde ciddi bir şişlik olunca hemen kendisine ulaştık. Hemen yanına çağırıp ilgilendi ve ameliyatı acil olarak öne aldı. Ertesi gün oğlumuzun kasık fıtığı operasyonunu ve sünnetini başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Bu süreç içerisinde bizleri çok güzel yönlendirdi ve hiç zorluk yaşamadık. Bütün yazdıklarımıza cevap vermesiyle, güler yüzüyle, kendisini mesleğine adamasıyla hem iyi bir insan hem de tam bir cumhuriyet doktoru kendisi. Sayesinde şimdi çok mutluyuz. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Çok teşekkürler Ufuk hocam.
Doç. Dr. Ufuk Ateş
Değerli ve samimi görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim. Geçmiş olsun.
m....t
Ufuk hoca harika bir doktor iki oğlum da sünnet oldu çok memnun kaldık çoçuklarla iletişimi muhteşem iyiki tanıdık
Doç. Dr. Ufuk Ateş
Kıymetli görüşleriniz için teşekkür ederim. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim. Geçmiş olsun.
öz...
Göbek fıtığı olan kızımın muayenesine gelmiştik. Kontrollü ve muayeneyi detaylı yaptı Ufuk hocamız. Aklımıza takılan tüm sorularımıza açıklayıcı ve yeterli cevaplar verdi.
Çok teşekkür ederim.
ma...i
Oğlumuz Pars’ın sünnetini kusursuz bir şekilde gerçekleştiren, kafamızdaki tüm soru işaretlerine sükunetle yanıt verip hem öncesinde hem de sonrasında detaylı açıklamalarda bulunan, gerek tavrı, yaklaşımı, gerekse uzmanlığına hayran kalınacak mükemmel bir doktor. 2.günden oğlum dönmeye emeklemeye devam etti ve hiç ağrı yaşamadı. Çok teşekkür ederiz kendisine minnettarız
m....c
Ufuk hocam juvenil polipozis gibi ender bir hastalığın ameliyatını çok başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş, konuşmalarıyla bize çok büyük güven vermiş, tüm sorularımıza bıkmadan usanmadan cevap vermiş, güler yüzlü, anlayışlı ve çok başarılı bir cerrah. Hocamızı, ekibini ve Ankara Üniversitesi'nde çalışan tüm arkadaşlara sonsuz sevgilerimizi gönderiyoruz. Böyle hocaları gördükçe insan gerçekten memleketine ve bu memleketin doktorlarına daha da bir bağlanıyor, minnettar kalıyor. Bursa'dan çok selamlar, sevgiler, saygılar hocam. Sizin gibi başarılı ve alçak gönüllü insanları Allah başımızdan eksik etmesin.
Doç. Dr. Ufuk Ateş
Kıymetli ve samimi görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Çocukların sağlığına kavuşması bizim en büyük mutluluk kaynağımızdır. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim. Geçmiş olsun.
sn...n
4 kez nuks eden sağ kasık fıtığı ameliyatı sonrası bulduğumuz ender hocalarımızdan ilgi alaka tevazu ve göstermiş olduğu çabaları takdir etmemek mümkün değil.
ç....a
3.5 aylık kızıma eptopik anüs teşhisi konulduğunda cok üzülmüştük. Kocaeli den Ankara ya Ufuk hocanın yanına gittik kızımın ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi, ameliyat sonrası takiplerini birebir görüşme ile özenle yaptı. Kıymetli hocamız evladımızı sağlığına kavuşturdu. MİNNETTARIZ
Doç. Dr. Ufuk Ateş
Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Çocukların sağlığına kavuşması bizim en büyük mutluluk kaynağımızdır. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim. Geçmiş olsun.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi (Eskişehir, 2003)
- Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi (Ankara, 2012)
- Medizinnische Hochschule Hannover, Kinderchirurgische Klinik (ALMANYA, 2018)
Deneyimler
- Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Doçent Doktor(2019)
- Medizinnische Hochschule Hannover, Kinderchirurgische Klinik ALMANYA(2018)
- Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Uzman D1kt1r(2015-2018)
Fotoğraflar
Bilinen Diller