Op. Dr. Uğur Harputluoğlu

Kulak Burun Boğaz daha fazla

İstanbul 1 adres

1974 Bandırma doğumlu Uğur Harputluoğlu, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesini 2000 yılında bitirip, 2001 - 2005 yılları arasında Aband İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesinde Kulak Burun Boğaz ihtisasını tamamladı. O tarihten sonra A sınıfı özel hastanelerde KBB uzmanı olarak görev üstlenmiş olup halen özel muayenehanesinde KBB uzmanı olarak görev yapmakta anlaşmalı olduğu özel hastanelerde de ameliyatlarını yapmaktadır.

Yeni Mahalle Abdülhalik Renda Caddesi no :24/2 Pendik, Pendik, İstanbul

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Rinoplasti

Röportaj

Ameliyat sürecinde hem de sonrasında gösterdiği ilgi, sabır ve profesyonelliği sayesinde çok rahat bir süreç geçirdim.Burun estetiği düşünen herkese gönül rahatlığıyla Uğur Hoca’yı tavsiye ederim. İşini titizlikle yapan, hastasının her anında yanında olan bir doktor.

• Uğur Harputluoğlu Muayenehane Burun Estetiği  •

Yaklaşık 2 ay önce nefes problemi şikayeti ile Dr.Uğur Harputluoglu 'na başvurdum. Gerek Bilgisi gerek profesyonelliğiyle tüm korku ve endişelerimi ortadan kaldırarak çok konforlu bir operasyon süreci geçirmemi sağladı. İlgisi, güler yüzü ve emekleri için kendilerine minnettarımı sunarım:)

• Uğur Harputluoğlu Muayenehane Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

• Z

6 ay önce kendisine burun estetiği ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası yeni görünümümden çok memnun kaldım. Düzenli kontrollerim yapıldı. Her gittiğimde doktorum bana süreçlerimin nasıl geçeceğini anlattı. İçten ve samimi yaklaşımı bana güven verdi. Herkese tavsiye ederim.

3 yıl önce burun estetiği ameliyat oldum bir çok kişiye de tavsiyelerim oldu

• Uğur Harputluoğlu Muayenehane Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

• F

Uğur bey bir burundan fazlasını yaparak bana yeni bir özgüven de yaptı :) Her geçen gün burnumu daha da seviyorum. Kendisinin ve asistanının ilgisine teşekkür ederim. Hiçbir sorumu cevapsız bırakmadılar gerek ameliyat öncesi gerek sonrası her süreçte sorularıma cevap aldım.

• Uğur Harputluoğlu Muayenehane Burun Estetiği  •

İlgisi ve bilgisi ile harika bir doktor iyi ki Uğur Bey ile ameliyat olmusum. Rinoplasti ameliyatım oldukça rahat geçti

• I

Çocukken geçirdiğim kaza sonucu burun ucunda yer alan kıkırdak zamanla sol tarafa kayıp burun ucu düşüklüğü ve kemik eğriliği yaratmıştı. Son zamanlarda artan solunum sıkıntısı, burun tıkanıklığı şikayetiyle Uğur Hoca’ya gittim. Şu an ameliyattan sonraki 3.haftam. Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası açıklamalarıyla beni rahatlattı ve süreci sorunsuz bir şekilde geçirmeme yardımcı oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Uğur Harputluoğlu Muayenehane Septorinoplasti  •

• N

Uğur beye burun tıkanıklığı şikayeti ve estetik olmak istediğimi söyleyerek gittim, hem burun tıkanıklığı şikayetinden hem de görünüş bozukluğundan kurtuldum , bu süreçte aklımda ki bütün soru işaretlerini ortadan kaldırdı hem ameliyatım ağrısız acısız ve çok kolay geçti hemde daha rahat nefes almaya başladım.Uğur beye çok teşekkür ederim gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz kendisi alanında çok başarılı ve hastasıyla birebir ilgili bir doktor. İyi ki tanıdım kendisini kendisiyle bu süreci atlatmak büyük bir şans :)

• Uğur Harputluoğlu Muayenehane Burun Estetik Cerrahisi  •

Uğur Bey'in bu süreçteki ilgi ve alakası çok iyiydi. İlk ameliyatım olduğu için aklımda birçok soru vardı, Uğur Bey de bu soruları en net şekilde giderdi. Ameliyat sonrası süreçte de çok yardımcı oldu. Aklıma herhangi bir şey takıldığında hemen kendisine ulaşabildim ve yanıt alabildim. Sonunda istediğim buruna kavuştum. İyi ki Uğur Bey'i tercih etmişim. Herkes aklında soru işareti olmadan Uğur Bey'i tercih edebilir. Her şey için teşekkürler Uğur Bey.

• I

Sevgili doktorum Uğur beye verdiği özenden dolayı çok teşekkür ederim. İstediğim buruna sahip oldum. Tam bir prenses burnu oldu. Büyük bir titizlik ile yaklaştı. Ayrıca yüzümde şişlik ve morluk oluşmadı. İçim rahat ve mutlu şekilde herkese öneriyorum.