- Prostat Hastalıkları ,
- İdrar Yolu Kisti ,
Kaptanpaşa Mahallesi Darülaceze Caddesi No:14 Okmeydanı, Şişli 34384
Terazidere Mah. 60.Yıl Cd. No:3, Bayrampaşa 34035
aş...a
vallahi biz bu doktordan çok memnunuz her türlü hastalıkta şifa oldu bize iyiki sizin gibi bi doktorumuz var. :))) yalnız diyaddin bey sizin ne şikayetiniz vardıda hocadan memnun kalmadınız bence problem sizde bu doktordan şifa bulmayan kalmadı.
di...u
BEN MUAYNE OLDUM .HİÇ BİR ŞEY ANLAMADIM HASTASINA SOGUK BİDE ÇOK TAHLİL VE HEMEN AMELİYAT DEDİ BEN Bİ ŞEY ANLAMADIM. BAŞKA DOKTORA GİTTİM TEDAVİ İLE ŞUAN DÜZELİYORUM. GENEL DEĞERLENDİRMEDE -10 OLSA ONU VERİRDİM
fa...n
veli hoca elli şifalı bı hocadır benim böbreğimi aldı gayet memnunum hiç bi sorunum yok anlatmak yetmez onu tercih edin o zaman farkı görürsünüz allah razı olsun..
ey...l
AMELİYATIN ERTESİ GÜN EVİME GİTTİM CİDDİ AĞRILARIM OLMADI DOKTORUMA ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM
Ç
ço...m
olağanüstü bir doktor arkadaş gibi çok ilgili ve bilgili...
Veli Şimşek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Veli Şimşek, Üroloji.
Veli Şimşek adresi nerede?Veli Şimşek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Terazidere Mah. 60.Yıl Cd. No:3 Bayrampaşa
- Kaptanpaşa Mahallesi Darülaceze Caddesi No:14 Okmeydanı Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Veli Şimşek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Veli Şimşek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Veli Şimşek hangi dilleri konuşuyor?Veli Şimşek ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Veli Şimşek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Veli Şimşek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Veli Şimşek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Veli Şimşek hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Veli Şimşek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.