2019 yılında Darıca Anadolu Sağlık Meslek Lisesinden mezun oldum. 9 ay süreyle Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doğumhane, çocuk/yetişkin müşahede ve kadın doğum servislerinde aktif olarak stajımı tamamladım. 2015-2019 yılları arasında coğrafya ve yeni doğan çocuk sağlığı derslerinden Tübitak bünyesinde iki adet proje oluşturdum. 2019 yılında Bartın Üniversitesi Psikoloji bölümünde öğrenimime başladım. 2019-2023 yılları arasında Gebze Ticaret Odası tarafından başarı bursu aldım. 2023 yılında 3.1/4 not ortalaması ile onur öğrencisi olarak mezun oldum. Tezimi deneysel psikoloji altında "Yapay Zeka ve Duygular" üzerine yazdım. Bu süre içerisinde Türk Psikologlar Derneği bünyesinde Meslek Yasası İletişim grubunda yer aldım. Çocuklarda tükenmişlik sendromu ve oluşan travmalarla ilgili eğitimler aldım. Çocuklarda olan dikkat eksikliği ve tedavi yöntemleri bununla beraber çocuklardaki davranış bozukluklari ile ilgili eğitimlerimi tamamladım. Biruni üniversitesi tarafından oyun terapisi eğitimi aldım. İstanbul işletme enstitüsü tarafından insan kaynakları yönetiminde eğitim ve geliştirme ve masal terapisi eğitimleri tamamlamış bulunmaktayım. Yüksek lisans eğitimime Kuzey Makedonya’da bulunan Uluslararası Vizyon Üniversitesi Genel Psikoloji üzerinden devam etmekteyim.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Ön Görüşme
C
c...
Sosyal medya üzerinden Yaren Hanım'ı buldum ve sınav stresinden dolayı gittim. Benim açımdan gayet verimli geçti seanslar. Tavsiye ederim.
Teşekkür ederim
Yaren Okan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaren Okan, Psikoloji. Size Yaren Okan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Çocuk Gelişim Testi, Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Sigara Bırakma, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Online Terapi, Ön Görüşme.
Yaren Okan adresi nerede?Yaren Okan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gebze Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaren Okan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yaren Okan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yaren Okan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yaren Okan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Yaren Okan hangi dilleri konuşuyor?Yaren Okan ile Bulgarca, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Yaren Okan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaren Okan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yaren Okan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Yaren Okan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yaren Okan hangi sigortaları kabul ediyor?Yaren Okan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.