Bir çok ulusal ve uluslararası bilimsel makale ve sunumu olan Prof. Dr. Yaşam Kemal Akpak laparoskopik cerrahi operasyonları başta olmak üzere minimal invaziv cerrahi, estetik cerrahi ve riskli gebelikler ile ilgilenmektedir. Evli ve iki çocuk babası olup çok iyi seviyede İngilizce bilmektedir.
İzmir Şehir Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Acil bölümü, Şevket İnce mahallesi, 2148/11 sokak, Bayraklı, İzmir
- Sigortası olan hastalar
me...a
Yaşam hocam hayalimdeki doktordu şuan kanama şikayeti ile gittim ve acilde kendilerini görünce o kadar sevindim ki tüm stresim gitti ve yüzüme mutluluk geldi çok güzel bilgilendirdi umarım doğumuma da siz girersiniz tek dileğim bu. iyi ki varsınız
l.....
Yaşam hocaya gözünüz kapalı güvenebilirsiniz… Salpenjektomi operasyonu için kendisine başvurmuştum..operasyon öncesi detaylı ve güven verici açıklamalari ile tüm korkularınızı yok ediyor..operasyon sürecim aşırı konforlu geçti yaşam hoca sayesinde…şehir hastanesi kadın doğum polikliniğinin en büyük şansı bence kendisi
ba...
Gebelik süresince özveri ve hiç bir olasılığı atlamadan yaptığı takipler sonucu çok memnun kaldım . İyi ki varsınız Yaşam Hocam sevgiler.
a....b
Prof. unvanına güvenerek İzmir şehir Hastanesi'ne gittik.Hamilelik süreci normal iken fetal testi ve genetik testi için ısrar etmesi çok garip ve istemediğimi beyan edince davranışı degisti.Soru sorduğunda eksik bilgi veriyor. Süreç gayet normal iken şüpheye düşürerek olumsuzluk ve korku yüklemesi doğru bulmuyorum. Ayrıca muayene odasında aynı anda bir den fazla hastayi kabul ediyor. Bir önceki muayenesinde devam etmesini söylediği ilacı bir sonraki muayenesinde sanki kendisi ilacı vermemiş gibi tavır takiniyor . Memnun kalmadım ve tavsiye etmiyorum.
Prof. Dr. Yaşam Kemal Akpak
Profesör ünvanıma da hekimliğime de her zaman güvenebilirsiniz. Benim görevim tüm olasılıkları detaylıca anlatmak bu bazen üzücü gelse bile. Ben herkese ailemden biri gibi davranırım. Çok hasta bakıyorum haklısınız. Herkese faydalı olmaya çalışıyorum. Tabiki de herkesin görüşüne saygılıyım. Memnun kalmamanıza da saygım sonsuz başka bir çok meslektaşım var onları değerlendirebilirsiniz. Geçmişler olsun.
i̇....
Yaşam Kemal Akpak hocamla servikal polip teşhisi sonrası tanıştım. İlk muayeneden ameliyata kadar her aşamada kendisinin açıklayıcı, sakin ve güven veren yaklaşımı beni çok rahatlattı. Bu özenli yaklaşım benim için çok kıymetliydi.
Ayrıca HPV takibim konusunda da süreci dikkatle yürütüyor. Güncel bilgileri takip eden, bilimsel yaklaşımıyla hastasına her anlamda güven veren çok donanımlı bir hekim. Hem tıbbi hem insani anlamda kendinizi gönül rahatlığıyla emanet edebileceğiniz bir doktor.
Aynı zamanda Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Şefi olarak, hem mesleki donanımı hem de ekibiyle kurduğu etkili iletişim açıkça hissediliyor. İyi ki yollarımız kesişti.
se...n
Merhaba. Vajina sağlığı ve görsel bozukluklar şikayeti ile gittim Doktor Yaşam Bey’e. Başarılı bir operasyon sonrası memnun kaldığım sonuçlar elde ettim. Cinsel hayatımı da olumsuz etkileyen tüm etkenleri ile birlikte görsel sorunlar da çözüldü. Ve operasyona dair tek bir iz bile bırakmadan bunu yapması işini seven ve mükemmeliyetçi bür doktor olduğunun ispatı. Cana yakın ve samimi olması da ekstra güven sağlıyor. Kendisine minnettarım.Sizi tanımak güzel.
se...m
Yaşam Hocam’la yollarımız Eylül 2024 te kesişti.Riskli bir sürecin içerisindeydim.Kendisi bana o kadar çok güven verdi ki, ameliyat olmaya karar verdim.Üç tane gözüken fakat ameliyat sırasında 7 tane çıkarılan dev miyomlarımdan beni kurtarıp, tüy gibi hafif; sağlıklı bir birey olarak yaşama geri döndürdüğü için kendisine minnettarım .Varolun Hocam
ca...
Yaşam hocayi çok araştırdım duyduklarım ve gördüklerim beni fazlasıyla ikna etti.Güler yüzü samimiyeti açıklamaları ve güven verici tavrı ile içimi rahatlattı.Kendisini tanımak gebelikteki en büyük şansım.iyi ki varsınız Yaşam Kemal Akpak
Ben çok yakın zamanda şehir hastanesinde sezeryan doğum oldum gebeliğinmin takibini Doç. Dr. Yaşam Kemal Akpak Yaptı. sezaryen doğumuma da o girdi. Müthiş bir doktor son derece mütevazî bir insan. ben her gün dua ediyorum her tanıdığıma da öneriyorum.
y....a
Cin3 seviyesi HPV ile 2 yıl savaştıktan sonra Yaşam hocamla karşılaşmam sonrasında kısacık süreçte beni sağlığıma kavuşturması üzerine herkese hiç şüphesiz tavsiye ettiğim tek doktor! Mükemmel ilgi ve alakanızı göz ardı etmek mümkün değil...
Yaşam Kemal Akpak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaşam Kemal Akpak, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Yaşam Kemal Akpak adresi nerede?Yaşam Kemal Akpak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir Şehir Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Acil bölümü, Şevket İnce mahallesi, 2148/11 sokak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaşam Kemal Akpak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaşam Kemal Akpak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yaşam Kemal Akpak hangi dilleri konuşuyor?Yaşam Kemal Akpak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yaşam Kemal Akpak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaşam Kemal Akpak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yaşam Kemal Akpak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yaşam Kemal Akpak hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Yaşam Kemal Akpak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yaşam Kemal Akpak hangi sigortaları kabul ediyor?Yaşam Kemal Akpak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ak Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları