Gaziler Cad. Yenişehir, Konak
bu...l
Hamileliğimin ilk zamanlarinda gittiğim doktorum Yasemin hanım çok güzel ilgili alakalı tane tane açıklama yapmasına bayıldım her konuda yardımcı oluyor her soruya çok güzel yanıtlar veriyor Allah razı olsun işinin ehli doktorum iyiki varsın
• Eşrefpaşa Belediye Hastanesi • Diğer •
ze....
Cok sicakkanli bir hekim allah razi olsun yumurtalik kisti tedavisine basladik .umarim dr sayesinde sagligima kavusurum
me...l
Hamile kalamıyordum.Fsh çok yüksekti.Her ay hastanenize gelerek kontrol ve tahlillerimi düzenli bir şekilde yaptırdım.Telefonla yasemin hanımın olduğu günlerde geldim.Kısa bir sürede hamile kaldım.fsh normale döndü.hamile kalabilmek için hormonların düzenli çalışması gerekiyor.Hamilelik sürecini yasemin hanımla beraber yürüttük.O'nun yardım ve yönlendirmeleriyle yorucu vede stresli olan gebelik sürecini güzel bir şekilde tamamladık.Doğumda oluşabilecek bazı riskler hakkında bize bilgiler verdi.Doğum için üniversite hastanesinin daha iyi olacağını söyledi.İyiki yasemin hanımın dediklerini yaptık.Sayesinde sağlıklı birşekilde oğlumuza kavuştuk.Teşekkürederiz
Yasemin Korkmaz Alan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Korkmaz Alan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Yasemin Korkmaz Alan adresi nerede?Yasemin Korkmaz Alan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziler Cad. Yenişehir Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Korkmaz Alan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Korkmaz Alan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yasemin Korkmaz Alan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Korkmaz Alan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasemin Korkmaz Alan ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları