Atatürk Caddesi No:56 K:1 D:6 (Mc Donald'S Karşısı) Sahrayıcedit, İstanbul
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
se...l
ben avcılardan serpil hnm. 2005-2006 yıllarıda arasında çapada görev yaparken size dişlerimi yaptırmıştım çok memnun kaldım gerçekten size herzaman dua ediyorum. şuan ön iki dişimi çektirdim. en kısa zamanda size gelip dişlerimi yaptırmayı düşünüyorum.
Yasin Türk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasin Türk, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi.
Yasin Türk adresi nerede?Yasin Türk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Caddesi No:56 K:1 D:6 (Mc Donald'S Karşısı) Sahrayıcedit İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasin Türk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasin Türk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yasin Türk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasin Türk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasin Türk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasin Türk hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Yasin Türk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar