Üroloji uzmanlık eğitimini 2002 - 2007 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi' nde tamamladım. Daha sonra devlet hizmet yükümlülüğü görevimi Kocaeli de ve Diyarbakır da 2008-2011 yılları arasında, askerlik hizmetimi ise İstanbul Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesi' nde 2009 - 2010 yulları arasında çalışarak tamamladım. İzmit Seka Devlet Hastanesi' nde 4 yıl daha uzman hekim olarak çalışmayı takiben 2014 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim dalında Öğretim Üyesi olarak göreve başladım. 2018 yılında Üroloji dalında Doçent unvanını aldım.
Marmara Üniversitesi Üroloji AD da Endoüroloji biriminin sorumlusu olarak özellikle üriner sistem taş hastalığı konusunda ve endoüroloji, üroonkoloji, rekonstrüktif üroloji ve çocuk üroloji bilim dallarında akademik anlamda bir çok çalışma, yayın ve cerrahi yaptım. Üriner sistem taş hastalığında ve kapalı cerrahilerde ulusal ve uluslararası bilirliğim ve saygınlığım çok gelişti. Ürolojide laparoskopik ve lens kullanılarak yapılan tüm kapalı sistem operasyonları, her yaş gurununda ilgi alanıma girmektedir. Güncel olarak HoLEP olarak adlandırılan prostat cerrahisi ile de yoğun olarak ilgilenmekteyim. Ayrıca üreter ve üretral ile ilgili rekonstrüksiyon cerrahileri, laparoskopik ve açık kanser tedavileri ilgi alanıma girmektedir.
Minimal İnvaziv Üroloji Derneği, Üroonkoloji Derneği ve Ürolojik Cerrahi Derneği ile bir eğitim platformu olan Üropedia da çeşitli ve üst düzey pozisyonlarda görev aldım. Ayrıca Avrupa Üroloji Derneği (EAU) bünyesinde hasta bilgilendirme çalışmalarındaeşitli bilgilendirme projelerinde görev aldım.
Mart 2022 den bu yana, Medicana Ataşehir Hastanesi'nde Üroloji branşında hastaları hizmet vermekteyim. Ana ilgi alanlarım:
1- Endoüroloji,
2- Rekonstrüktif Üroloji,
3- Çocuk Üroloji,
4- Üroonkonkoloji
Uzmanlık ve özel ilgi alanlarım:
PNL, RİRC, fleksibl üreteroskopi, HoLEP, TURP, TURM, piyeloplasti, üretroplasti, laparoskopik cerrahiler, radikal ürolojik cerrahiler, nefrektomi, üreter ve üretra darlıkları
- Böbrek Taşı
Preoperatif Değerlendirme
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Medicana Ataşehir Hastanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
Üreteroskopik Taş Cerrahisi
İdrar Kaçırma Ameliyatı
İdrar Kaçırma Tedavisi
K
k....k
Annemin idrar yollarında darlık nedeniyle Yılören Bey e başvurduk. Kendisi Allium stent takilmasını önerdi. Stent in takilması cok başarılı geçti ve ayni gün taburcu olduk. İşlem sayesinde böbrek fonksiyonları düzeldi.
• Medicana Ataşehir Hastanesi • Üroloji Randevusu •
ec...
Annemin çift taraflı böbrek taşları nedeniyle geçirdiği retrograd intrarenal cerrahi (RİRC), ipli J stent takılması ve sonrasında ipli stent çekilmesi sürecinde tanı, tedavi ve takip aşamalarını deneyimleme fırsatımız oldu.
Süreç boyunca yapılacak işlemler, olası durumlar ve iyileşme süreci hakkında açık ve anlaşılır bilgilendirme yapıldı. Ameliyat öncesi ve sonrası kontroller düzenli şekilde gerçekleştirildi ve süreç planlandığı şekilde ilerledi.
Cerrahi uygulama ve sonrasındaki takip süreci, hasta açısından yönetilebilir ve öngörülebilir bir çerçevede ilerledi. İletişim ve ulaşılabilirlik açısından sürecin net olması, hasta yakını olarak süreci daha sağlıklı takip etmemizi sağladı.• Medicana Ataşehir Hastanesi • Böbrek Taşı •
Bir gece yaşadığım yoğun böbrek ağrısı sonrası Prof. Dr. Yılören TANIDIR ile tanıştım ve yaklaşık 1.5 ay süren böbrek taşı tedavimi başarı tamamladı.
Sağ böbreğimden idrar yoluna düşen 6 mm’lik taşı doğal yolla düşüremedim için 1 ay bekleme süreci sonrasında gerçekleştirdiği kapalı taş ameliyatı (üreteroskopik taş cerrahisi) ile taşımdan kurtuldum.
Ameliyat sonrası olumsuz bir komplikasyon oluşmaması için ameliyat esnasında ipli J stent takıldı. Stentin alınması ile ilgili de kaygılarım olmasına rağmen 1 haftalık iyileşme süresi sonunda 1 saniyelik bir işlemle stent çıkartıldı.
Tedavinin başlangıcında yaşayacağımız süreci detaylı olarak açıkladı ve aklımdaki tüm endişe ve soruları samimi olarak cevapladı. Tedavi sürecimin başından sonuna kadar her an hocama kolaylıkla ulaşabildim.
Herkese sağlıklı günler diliyorum ancak benzer sağlık sorunu yaşayanlara kesinlikle Prof. Dr. Yılören TANIDIR’a başvurmalarını öneririm.• Medicana Ataşehir Hastanesi • Böbrek Taşı •
Ö
ö.....
Prof. Dr. Yılören Tanıdır Hoca, yaklaşık üç ay önce oğlumun sünnet revizyonunu gerçekleştirdi. Oğlumun önce geçirmiş olduğu hatalı sünnet sonucu endişelerimiz vardı fakat Yılören Hoca bizleri süreç konusunda bilgilendirdi ve endişelerimizi giderdi. Kendisi güleryüzlü ve ilgili bir hekim. Ameliyat öncesinde ve sonrasında bizlerle yakından ilgilendi ve takibimizi yaptı. Oğlum şu anda çok iyi. Prof. Dr. Yılören Tanıdır hocamız tecrübeli, işinin ehli bir hekim.
• Medicana Ataşehir Hastanesi • Diğer •
R
rı...i
Yaklaşık 1 ay önce tarafıma böbrek kanseri tanısı kondu. Bunun üzerine Ataşehir Medicana Hastanesinde Prof. Dr. Yılören Tanıdır hocaya başvurdum. Öncelikle tüm süreci açıklıkla ve detaylı olarak anlattı ve tüm soru ve endişelerimi giderdi. Bu süreci büyük bir özen ve titizlikle yürüttü. Teşhis konulduktan sonra ise 1 hafta gibi kısa bir sürede ameliyat için gerekli tüm hazırlıklar tamamlandı ve Robotik Parsiyel Nefrektomi ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyatım çok başarılı geçti, yalnızca 1 gece hastanede kaldıktan sonra taburcu oldum. Eve geçtiğimde ameliyat ile ilgili herhangi bir şikayetim hiç olmadı. Ameliyatımın ikinci gününde rahatlıkla günlük yaşantıma geri dönebildim. Hem ameliyattan önce hem de ameliyattan sonra hocamıza her an ulaşabildim ve yaşadığım tüm endişe ve sorulara hemen cevap alabildim. Gerek mesleki bilgisi gerekse açıklayıcı, anlayışlı ve hoşgörülü yaklaşımı nedeniyle kesinlikle herkese tavsiye edeceğim bir hekimdir.
• Medicana Ataşehir Hastanesi • Diğer •
bu...e
Yaklaşık 1,5 ay süren böbrek taşı tedavimde Prof. Dr. Yılören Hoca çok yardımcı oldu ve süreç boyunca verdiği güven ile herhangi bir endişe yaşamadan tedavi olmamı sağladı.
7 mm'lik taşı doğal yolla atamadığım için üreteroskopi ve lazer litotripsi ile kapalı ameliyat oldum. Aynı gün hastaneden taburcu oldum ve sıkıntılarım tamamen sona erdi.
Ameliyat sonrası iyileşme süreci için ameliyat esnasında ipli J stent takıldı ve 1 haftalık iyileşme süresi sonunda 1 saniyelik bir işlemle stent çıkartıldı. Daha önce ipsiz stent ile tedavi olan tanıdıklarım, stent çıkartılması için tekrar operasyona girildiğini paylaşmıştı. Yılören hoca ipli stent kullandı ve bu da ameliyat sonrasında daha konforlu ve kolay bir şekilde stentin alınması ile tedavi sürecimi bitirdi.
Böbrek taşından kaynaklı ağrı ve buna bağlı yaşam kalitenizin düşmesine hiç gerek olmadan, bu basit ameliyatı olmanızı tavsiye ederim.• Medicana Ataşehir Hastanesi • Üreteroskopik Taş Cerrahisi •
do...
Doktorumuz çok iyiydi ameliyat öncesi sonrasında her zaman yanımızda oldu her sorumuza yanıt verdi , ameliyatımız sayesinde başarılı geçti, yıllardır çektiğim sıkıntı sayesinde son buldu
• Medicana Ataşehir Hastanesi • Üroloji Randevusu •
ha...r
Annemin idrar yolu darlığı operasyonuna giren hocamızın ameliyat başarısı ve süreçle birlikte tedavi kısmında ilgisi hastamızın probleminin ortadan kalkmasında etken oldu. Ayrıca nazik ve güleryüzlü tüm sorulara sabırla cevap vermesi aklımızda soru işareti kalmamasını sağladı.
• Medicana Ataşehir Hastanesi • Kadın Ürolojisi •
m....b
Doktor Beyle bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. O günden beri sürekli kendisine muayene olurum.
Gittiğim sorunum için çok ilgili yaklaştı. Bana geçirdiğim hastalığı anlattı, tedavi yöntemlerini anlattı ve tavsiyesini sundu. Tedavi sürecinde detaylı açıklamalarla ve aldığı notlarla takip ederek güzel bir sonuca ulaştık.
Ayrıca kendisiyle kriyoterapi uygulamasını da yaptık. Farklı doktorlara nazaran daha detaylı ve hassas bir şekilde ayrıca ağrısız ve sızısız bir şekilde uygulamayı yapıldı. Yine notlar alarak bu uygulamayı takip etmekte.
Yılören Hocanın iletişimi, ilgisi ve alakasından çok memnun kaldım. Tecrübesine ve bilgisine güvendiğim bir hekim.• Medicana Ataşehir Hastanesi • Diğer •
J
j....ş
Sayın Yılöner hocam deneyimi ve tecrübesi ile piyelonefrit tedavi sürecimi ve sonrasindaki üreter taşı cerrahisinde bütün ince detaylarına kadar bilgi vermistir. Taburcu sonrasında da kendisi oluşan sorularıma açıklayıcı bir şekilde hemen dönüş yapmıştır.
• Medicana Ataşehir Hastanesi • Böbrek Taşı Cerrahisi •
Yılören Tanıdır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yılören Tanıdır, Üroloji. Size Yılören Tanıdır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Üroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Laserasyon Onarımı, Laparoskopik Cerrahi.
Yılören Tanıdır adresi nerede?Yılören Tanıdır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yılören Tanıdır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yılören Tanıdır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yılören Tanıdır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yılören Tanıdır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yılören Tanıdır hangi dilleri konuşuyor?Yılören Tanıdır ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yılören Tanıdır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yılören Tanıdır tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yılören Tanıdır hakkında ne düşünüyor?Toplam 134 hasta / danışan, Yılören Tanıdır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yılören Tanıdır hangi sigortaları kabul ediyor?Yılören Tanıdır, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Yılören Tanıdır ile iletişime geçmenizi öneririz.