Kartaltepe Mahallesi Pelinli Sokak Melisa Apt. B Blok No:26/16, Bakırköy
T
t....y
Yücel Bey benim ilk psikoluğumdu gerçekten çok iyi geldi her anlamda dış dünyaya özgüven kazandım, psikolojim sadece onunla konuşarak düzeliyordu. Depresyonum bitiyordu zamanla, 4-5 ay gibi bir süre devam edebildim maalesef daha sonra o seanslarını bitirmek zorunda kaldı, tekrardan geriye dönüşünü beklerken mentalimin iyi olmadığını çoğu zaman hissediyorum umarım tekrardan seanslarına dönüş sağlar.
• Psikoloji Enstitüsü Bireysel ve Kurumsal Danışmanlık • Diğer •
Kendisine , yaşamımda çok sıkışıklık , karmaşıklık hissettiğim bir süreçte gittim. Duygularımı anlamamda, anlamlandırmamda hissetmemde harika bir alan olusturdu. Alanında markalaşmış, marjinal ,spesiyal bir terapist. Yücel Bey ile özsaygım, özsevgim çok gelişti.
• Psikoloji Enstitüsü Bireysel ve Kurumsal Danışmanlık • Diğer •
Yücel Sözer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yücel Sözer, Psikoloji.
Yücel Sözer adresi nerede?Yücel Sözer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kartaltepe Mahallesi Pelinli Sokak Melisa Apt. B Blok No:26/16 Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yücel Sözer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yücel Sözer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yücel Sözer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yücel Sözer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yücel Sözer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yücel Sözer hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yücel Sözer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.