Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 2013 yılında mezun olduktan sonra diş hekimliğinde uzmanlık sınavına (DUS) girdim ve iyi bir derece ile ortodonti uzmanlık eğitimime başladım.
Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı'ndaki uzmanlık eğitimimi, alanına özel ilgi duyduğum şeffaf plak tedavileri ile yaparak, 'TEK AŞAMALI VE ÜÇ AŞAMALI UYGULANAN FARKLI ORTODONTİK ŞEFFAF PLAK TEKNİKLERİNİN HASTA KONFORU, MEMNUNİYETİ, TEDAVİ ETKİLERİ VE SÜRESİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ' isimli tezimle tamamladım.
Hastalarımı en güncel, en konforlu ve en yeni tekniklerle tedavi ediyor ve yurtiçi-yurtdışı seminer ve eğitimlere katılım sağlayarak bilgilerimi güncel tutuyorum.
Ortodontik tedavinin en önemli aşamalarından biri olan tedavi planlaması için klinik ve radyolojik muayenelerimi, analizlerimi yaparak tedavilerime başlıyorum.
Şeffaf plaklarla ortodontik tedaviler, erken dönem ortodontik tedaviler, ortognatik cerrahi destekli ortodontik tedaviler, yetişkin ve çocuk ortodontik tedavileri, koruyucu-önleyici ortodontik tedavileri yapmaktayım.

Özel Kayseri Maya Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Tacettin Veli Mah. Lalezade Cad. (Eski Talas Durağı Melikgazi) 23/A, Melikgazi , Kayseri 38050

• Sigortası olan hastalar

Ortodonti Randevusu

Makaleler

Merhabalar, dokuz yaşındaki kızımın şeffaf plak tedavisi ile çene genişletme işlemi yapıldı. Meltem hanım işinde çok başarılı, çok nazik bir doktor. Tedavinin tüm aşamaları ile ilgili detaylı açıklamaları, yerinde ve anında çözümleri ile bir buçuk yıllık tedavi sürecimiz çok konforlu ve başarılı geçti. Tedavi başındaki diş ve çene yapısı ile tedavi sonundaki diş ve çene yapısı arasında ciddi farklılık var. Çıkmak için yer bulamayıp üst üste ya da çene arkasından çıkan dişleri inci gibi dizili şu an

• Özel Kayseri Maya Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)  •

• B

Meltem Hanım'a çevremdeki tavsiyeler üzerine ulaştım. Çocuklarımın ortodonti (tel) tedavisi için başvurdum. Tedaviden memnunuz. Tavsiye ederim.

•  •

• C

Harika ilgili, samimi ve güler yüzlü bir doktor, gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz. İnvisalign tedavimde yardımcı oldu.

• Özel Kayseri Maya Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Invisalign Tedavisi  •

Yaklaşık 1.5 yıl süren şeffaf plak ile ortodontik tedavim bu hafta bitti ve meltem hocam bu süreçte çok iyi ilgilendi aklımda hiçbir zaman soru işareti bırakmadı. Süreçten çok memnun kaldım, bir diş hekimi adayı olarak kesinlikle tavsiye ediyorum. Emeğinize sağlık hocam iyi ki varsınız.

• G

Hocam çok ilgili mükemmel bir insan . Oğlumun plak tedavisi için çok memnunuz.Kafanizdaki bütün sorulara siz sormadan cevap veren bir hekim .

• C

Ortodontik tedavimde oldukça ilgili ve güzel bir tedavi gördüm

• R

1 senedir şeffaf plak tedavisi görüyorum bugün itibariyle bitti. Doktorumun sürecin başından beri olan ilgisi, güler yüzü, açıklamaları hep çok iyiydi. Beni çok rahatlattı, çok memnun kaldım.

• H

Şeffaf plak tedavimi başarıyla tamamlamış olmanın mutluluğuyla, bu süreçteki deneyimimi ve doktoruma olan minnettarlığımı paylaşmak isterim. Yaklaşık 2 sene önce çene geriliği ve çarpık diş şikayeti üzerine Meltem Hanımla görüşme ve bu süreç hakkında bilgi alma kararına vardım. İlk görüşme de süreçle alakalı her bir detayı açıklıkla,içtenlikle, güler yüzle anlatması ile aklımdaki soru işaretleri giderildi ve bu kendimi güvende hissetmemi sağladı.Tedavi sürecim boyunca gösterilen özen ve titizliğin, beni hep motive etmesiyle birlikte beklediğimden çok daha hızlı ve konforlu bir sonuç aldım.Ortaya çıkan sonuç ise beklentilerimin çok ötesinde! Şimdi sağlıklı ve estetik bir gülüşe kavuşmanın heyecanını yaşıyorum. Bu harika değişimde emeği olan Sevgili Doktorum; Meltem Hanım ve asistanından çok memnun kaldım. Umarım çalışmalarında her zaman aynı başarıyı yakalar ve birçok insanın hayatına benimki gibi dokunmaya devam ederler..

• C

Bugün plak tedavim sona erdi ve sonuç beni fazlasıyla mutlu etti. Bu süreci sizinle yürütmek büyük bir rahatlıktı. Her aşamada ilgiliniz ve emeğinizle kendimi güvende hissettim. Sonuç da sürecin ne kadar doğru ellerde olduğunu gösteriyor. İyi ki sizi tercih etmişim.
    En başından itibaren güven veren yaklaşımınız sayesinde bu süreci kafamda büyütmeden, rahat ve motive bir şekilde tamamladım. Sonuç ise her şeyi fazlasıyla karşılayan bir yerde.

• I

Büyük kızımın tedavisinden elde ettiğimiz başarılı sonuçlar ve doktorumuza duyduğumuz tam güven sayesinde, şimdi küçük kızımızın da ortodontik ihtiyaçları için hiç düşünmeden kendisine başvuruyoruz. Kendisinin kliniğinde aldığımız hizmet kalitesi ve güleryüzlülük bizi her zaman etkilemiştir. Ortodonti tedavisi düşünen herkese tavsiye ederim Sayın Meltem Ozsaygili Doktorumuzu