Dr. Zehra Akmaz, tıp eğitimini Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır. Kardiyoloji alanındaki uzmanlık eğitimini Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı'nda almıştır. Mesleki çalışmalarını kardiyoloji alanında sürdürmekte olup, halen Kurtköy Ersoy Hastanesi bünyesinde görev yapmaktadır.
Kardiyoloji Randevusu
Kontrol Randevusu
Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik 34912
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Zehra Akmaz adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
Zehra Akmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zehra Akmaz, Kardiyoloji. Size Zehra Akmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kardiyoloji Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Kontrol Randevusu.
Zehra Akmaz adresi nerede?Zehra Akmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zehra Akmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zehra Akmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zehra Akmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zehra Akmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zehra Akmaz hangi dilleri konuşuyor?Zehra Akmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zehra Akmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zehra Akmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zehra Akmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Zehra Akmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Zehra Akmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.