Uzm. Kl. Psk. Zehra Yılmaz

Psikoloji daha fazla

Kadıköy 1 adres

Uzm. Kl. Psk. Lisans eğitimini İstanbul Gedik Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Ardından Nişantaşı Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimine devam etmiştir. Mesleki bilgi ve deneyimlerini online danışmanlık hizmeti aracılığıyla danışanlarıyla buluşturmaya devam etmektedir. Bilimsel yaklaşımlara dayalı, etik ilkelere uygun ve bireye özel çözümler sunmayı ilke edinmiştir.

• Sigortası olan hastalar

Psk. Zehra Yılmaz

Caddebostan Mahallesi Operatör Cemil Topuzlu Caddesi No:121-B/9 Başaran Apartmanı, Kadıköy

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

• Ş

Zehra Hanım'la arkadaş tavsiyesi ile tanıştım. Özel hayatımda yaşadığım bazı problemler sebebiyle kendisine ulaştım. Bu süreçte Zehra Hanım'ın ilgisinden oldukça memnun kaldım. Kendisi beni her seansta pürdikkat dinledi, sorunlara karşı beraber çözümler ürettik. Kendisi olaylara daha sağlıklı bir gözle bakma noktasında oldukça başarılı. İhtiyaç duyan herkese tavsiye ederim.

•  •

Zehra hanıma arkadaşımın yönlendirmesiyle irtibat kurdum. İş hayatındaki yoğun tempom ve özel hayatımdaki bazı problemler sebebiyle destek alma ihtiyacı duydum. Kendisi tüm bu süreci daha sağlıklı iletebilmem konusunda bana oldukça destek sağladı. Halihazırda irtibatımız ve seanslarımız devam etmekte. Kendisinden oldukça memnunum. Onun eli değdikten sonra her şey daha rayına oturdu ve daha sağlıklı ilerlemeye başladı. Desteğe ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.

• T

Zehra Hanım'la bir arkadaşımın tavsiyesi sayesinde tanıştım. Evliyim, eşimle ve ailesiyle sorunlarım vardı. Bu sebeple kendisiyle görüşmeye başladık. Çok sempatik ve tatlı dilli bir hanımefendi. Onunla sohbet ederken bazen bir profesyonel, bazen bir dost gibi yaklaşımları çok güzel. Hayatımda yeni bakış açılarına sebep oldu. Kendisini çok beğeniyorum ve etrafımdaki birçok kişiye de öneriyorum. Meslek hayatında başarılar diliyorum.

• Y

Çevremden aldığım referans ile Zehra Hanım'a ulaştım. Kaygı konusunda kendisi bana destek oldu. Seansım beni memnun etti, gayet akıcı ve odaklıydık. Süreçte devamını getireceğim. Zehra Hanım'ı çevreme de tavsiye etmekteyim.

•  •

Zehra hanımla asansör fobim sebebiyle bir yakınımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Asansöre binemiyordum, yıllarca merdivenleri kullandım. Zehra Hanımla seans yapmaya başladıktan sonra aşamalı olarak asansör kullanmaya başladım. Şimdi ise yalnızken bile binebiliyorum, bu benim için imkansız gibi görünüyordu. Yıllarca bu zorluğu kendime yaşattığım için çok kızıyorum. Zehra Hanımın desteği, samimiyeti, bilgi ve tecrübesi benim hayatıma dokundu.

•  •

Uzm. Klinik Psikolog Zehra Yılmaz'ı yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine keşfettim. Narsistik kişilik bozukluğu sebebiyle başvurdum. Süreçten oldukça memnun kaldım.

• T

Zehra Hanım ile arkadaşım sayesinde tanıştım. Kendisi çok ilgili biri, sakin yapısı ve çözüm odaklı düşünceleri beni çok rahatlattı. Kaygı bozukluklarıma çok iyi geldi, beni rahatlattı. Kendisiyle görüşmelerimize devam etmeyi planlıyorum.

• F

Kaygı bozukluğu nedeniyle başvurduğum süreçte, Zehra Hanım ile yaptığım seanslar benim için çok değerliydi. Kendimi güvende hissettiğim, yargılanmadığım ve gerçekten anlaşıldığım bir alan sundu. Gerek yaklaşımı gerekse uzmanlığı sayesinde kaygılarımı daha iyi tanımaya ve onlarla başa çıkma becerilerimi geliştirmeye başladım. Her seans sonrası kendimde olumlu farkındalıklar oluştu. Süreci kendisiyle sürdürmeyi istiyorum.

• B

Zehra Hanımla arkadaş tavsiyesi ile tanıştım. Özel hayatımda yaşadığım bazı problemler sebebiyle kendisine ulaştım. Bu süreçte Zehra Hanım'ın ilgisinden oldukça memnun kaldım. Kendisi beni her seansta pürdikkat dinledi, sorunlara karşı beraber çözümler ürettik. Kendisi olaylara daha sağlıklı bir gözle bakma noktasında oldukça başarılı. İhtiyaç duyan herkese tavsiye ederim.

• Ö

Depresyon ve stres yönetimi için başvurdum kendisine. İlgili, şeffaf ve ön yargısız bir dinleyici. Kendisiyle seanstım ve seans sonrasında kendimi çok daha iyi hissettiğimi fark ettim. Kendisinin bilgi birikimine güvenerek seanslarıma onunla devam edeceğim. Kendisinden çok memnunum.