Mutlukent, Çankaya, Ankara 06680
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ze...
Kendime uygun bir Dermatolog arıyordum tesadüfen randevu aldım. Hiç yorum olmayınca endişe etmiştim fakat aradığım doktoru buldum. İlgisi, bilgisi, sizinle iletişimi şahane. Ben sivilce ile alakalı gitmiştim fakat kendisinin gençlik sırlarından da faydalanmayı düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim
• Özel 19 Mayıs Hastanesi • Diğer •
Zeliha Çalıkoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeliha Çalıkoğlu, Dermatoloji.
Zeliha Çalıkoğlu adresi nerede?Zeliha Çalıkoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mutlukent Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeliha Çalıkoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeliha Çalıkoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeliha Çalıkoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeliha Çalıkoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeliha Çalıkoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeliha Çalıkoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Zeliha Çalıkoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Dermatologlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar