Dr. Dt.
Zeynep Ekin Kılınç
Diş Hekimi
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti)
Daha fazla
Diş Hekimi Randevusu
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Dr. Dt. Zeynep Ekin Kılınç
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Endodonti
Erken Ortodontik Tedavi
Estetik Dolgu
Dr. Dt. Zeynep Ekin Kılınç
Fissür Örtücü (Fissur Sealant)
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
Z
zu...l
Kızımın kanal tedavılerını ve dolgularını sorunsuz bır şekilde yapıldı Baska bır doktor deneyımınde kızımı koltuga bıle oturtamezken hocamın sayesınde kızım tüm korkularını yendı ve bütün randevulara kosarak gıttık çocuklara yaklasımı güler yuzu sayesınde hiç sorun yasamadık eger diş doktorundan korkan bir çocuğunuz varsa hiç düşünmeyin Zeynep Ekin hocamdan randevunuzu alın
• Dr. Dt. Zeynep Ekin Kılınç • Kanal Tedavisi •
m....)
Ekin Hanım oldukça başarılı. Biz çok memnunuz. Genel anestezi altında çocuğumun kanal tedavileri yapıldı. Çok başarılı operasyon geçirdik. Kendisinin çocuklarla anlaşması çok güzel.
f....)
Zeynep Hanım'dan çok memnunuz. Çocukla iletişimi çok iyi ve gereken tedaviyi yapıyor. Çocuğumun dolgu tedavisi yapıldı. Kendisi çok iyi bilgilendirmelerde bulundu. İşlem sonrasındaki süreçte çok güzel takip etti. Hiçbir sorun yaşamadık. Her şey çok güzel oldu.
f....)
Ekin Hoca'dan çok memnunum. 1 tane dişine kanal tedavisi, diğer dişlerine dolgu tedavisi yaptı. Tedavilerimizden memnunuz. 9 tane çürüğü var demişlerdi, 5 tanesini tedavi etti. Şu anda herhangi bir sıkıntımız yok, kontrollerimize gidiyoruz. Arada bir dolgusu düşüyor, onun da normal olduğunu söyledi çünkü sakız çiğniyor.
I
i̇...)
Ekin Hanım'dan memnunuz. Oğlumun azı dişinde apse sıkıntısı vardı, ameliyatımızı çene cerrahi doktoruyla birlikte gerçekleştirdi. Kontrollerimize kendisiyle devam ediyoruz. Biz kendisini çok seviyoruz. Oğlum başka doktor hiç düşünmedi.
Ekin Hocam'ıza arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Kızlarımın çürük problemi vardı. İlk muayeneye gittiğimizde Ekin Hoca çocuklarla çok sağlıklı bir iletişim kurdu, onları tedaviye güzellikle ikna etti. Bu yaklaşımı anne olarak beni çok mutlu etti. Toplamda bir kızıma 3, diğer kızıma ise 1 dolgu yaptırdık. Kesinlikle kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Ekin Hoca ilk muayenede çocuklarla bağ kurup seve seve gelmelerini sağlıyor.
Ekin hocaya oğlumun diş ağrısı sebebiyle gittik. Çürükler ve dolgu yapılması gereken dişler olduğunu öğrendik. Çok tatlı ve güler yüzlü sayesinde hiç problem yaşamadan tedavilerimizi yaptırdık. Ağrı vs. herhangi bir sorun yaşamadık.
Zeynep Ekin Kılınç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Ekin Kılınç, Diş Hekimi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Zeynep Ekin Kılınç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Bakımı, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Kanal Tedavisi, Pedodonti, Endodonti, Çocuk Diş Tedavisi.
Zeynep Ekin Kılınç adresi nerede?Zeynep Ekin Kılınç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Ekin Kılınç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Ekin Kılınç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Ekin Kılınç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Ekin Kılınç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zeynep Ekin Kılınç hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Ekin Kılınç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Ekin Kılınç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Ekin Kılınç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Ekin Kılınç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Ekin Kılınç hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Zeynep Ekin Kılınç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Ekin Kılınç hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Ekin Kılınç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.