Altındağ, Çocuk Romatolojisi
Tunalı Hilmi caddesi No :103 / 6 Kavaklıdere, Ankara • Harita
Fatma Fatoş Yalçınkaya Muayenehanesi
Çocuk romatolojisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Adli tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Metabolik cerrahi, Çocuk gelişimi Daha fazlaSöğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya • Harita
Söğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya • Harita
Çocuk romatolojisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Çocuk cerrahisi, Üroloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi mikrobiyoloji, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaHacettepe, Gevher Nesibe Cad., Altındağ • Harita
Çocuk romatolojisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Metabolik cerrahi Daha fazlaRemzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya • Harita
Çocuk romatolojisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaFevziçakmak Cad.53. Sok.No:48 Bahçelievler, Çankaya • Harita
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Çocuk romatolojisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaEmniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya • Harita
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya • Harita
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Çocuk romatolojisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Cerrahi onkoloji, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Akupunktur, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaEmrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören • Harita
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi
Çocuk romatolojisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaGayret Mahallesi İvedik Caddesi No:41, Yenimahalle • Harita
Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi
Hacettepe, Gevher Nesibe Cad., Altındağ • Harita